ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Άλλος ο Αστέρας με ΠΑΟΚ..."

Βεργέτης: "Άλλος ο Αστέρας με ΠΑΟΚ..."
INTIME SPORTS

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Αστέρα Τρίπολη, Στάικος Βεργέτης, στάθηκε στην διαφορά νοοτροπίας των παικτών του σε σχέση με τον παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη

Στα κομμάτια του παιχνιδιού με τον Εργοτέλη, κατά τα οποία οι παίκτες του έχαναν δίχως να καταβάλλουν προσπάθεια, όπως ο ίδιος δήλωσε, στάθηκε ο υπηρεσιακός τεχνικός του Αστέρα Τρίπολη, Στάικος Βεργέτης.

Παράλληλα, ο τεχνικός των Αρκάδων, επεσήμανε πως η δουλειά που έγινε κατά την διάρκεια της εβδομάδας απέδωσε καρπούς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων τόνισε ο Στάικος Βεργέτης στην συνέντευξη Τύπου:

" Κάνανε εξαιρετική προσπάθεια οι παίκτες μου. Είχαμε καλά διαστήματα, για ένα 20λεπτο είχαμε μεγάλες αποστάσεις και ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο. Βελτιωθήκαμε, όμως, πήραμε τον έλεγχο του ματς και στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ πίεσε, αλλά ευτυχώς δεν σκόραρε. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και πίεσε για την νίκη, όπως ήταν λογικό για μια ομάδα που χάνει με 1-0.

Θεωρώ πως τα παιδιά που μπήκαν προσπάθησαν πάρα πολύ. Με πόνεσε πολύ η ήττα στον Εργοτέλη που χάσαμε δίχως να καταβάλλουμε προσπάθεια. Δούλεψα σε αυτό πολύ κατά την διάρκεια της εβδομάδας δείχνοντας φάσεις που χάναμε με κατεβασμένα χέρια. Αυτό το έδειξα και σήμερα έδειξαν άλλο πρόσωπο".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ