ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Aπό την κόλαση στον παράδεισο"

Βενγκέρ: "Aπό την κόλαση στον παράδεισο"

Ο Αρσέν Βενγκέρ έζησε ένα εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Ρέντινγκ μέχρι την εξιλέωση και πρόκριση της Άρσεναλ στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ.

Ο Αρσέν Βενγκέρ έζησε ένα εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Ρέντινγκ μέχρι την ολική ανατροπή και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Οι "κανονιέρηδες" έχαναν 4-1 στο ημίχρονο και προκρίθηκαν στην παράταση με το εκπληκτικό 5-7(!). Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Αρσέν Βενγκέρ παραδέχτηκε ότι έζησε μία εφιαλτική βραδιά στο πρώτο ημίχρονο και έδωσε συγχαρητήρια στους οπαδούς της ομάδας για την συμπαράσταση προς τους παίκτες.

" Βρεθήκαμε από την κόλαση στον παράδεισο. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάσαμε ένα υποφερτό αγωνιστικό πρόσωπο. Ελπίζαμε αλλά δεν φαινόταν ότι το παιχνίδι θα έφθανε εκεί που έφθασε. Όταν ισοφαρίσαμε πίστεψα ότι θα κερδίσουμε. Η Ρέντινγκ είχε δώσει πολλά και στην παράταση το μόνο που μπορούσαν να κάνουν είναι να οδηγήσουν το παιχνίδι στα πέναλτι.

Η Ρέντινγκ είχε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο και εμείς βελτιωθήκαμε στη επανάληψη. Στο 4-1 πίστεψα στην ανατροπή. Συγχαίρω τους οπαδούς μας που μας συμπαραστάθηκαν παρότι έβλεπαν ότι χάναμε. Ξεπληρώσαμε την στήριξη τους στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες μου πρέπει να μάθουν από τον σημερινό αγώνα και να μην απογοητευθούν.

Το Λιγκ Καπ δεν αποτελεί προτεραιότητα μας αλλά θα αποτελούσε μαύρη στιγμή στην καριέρα μου ένας αποκλεισμός με βαρύ σκορ και σε ένα ματς όπως το σημερινό. Είμαι υπερήφανος που αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ