ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Βελλής: "Μόνο κάτι το εξαιρετικό"

Βελλής: "Μόνο κάτι το εξαιρετικό"
INTIME SPORTS

Ο Απόλλωνας Σμύρνης με την απόκτηση του Ζουέλα, ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του για τη νέα σεζόν, εκτός και αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό, σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο Σταμάτη Βελλή. Διαβάστε την δήλωσή του.

Ο Απόλλωνας Σμύρνης με την απόκτηση του Ζουέλα, ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του, εκτός και αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό, σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο Σταμάτη Βελλή.

Παράλληλα ο κ. Βελλής ευχήθηκε να επιτευχθεί ο στόχος για τη νέα σεζόν, ο οποίος είναι η παραμονή στην Super League.

Αναλυτικά η δήλωση του Σταμάτη Βελλή:

" Μετά και από την μεταγραφή του Zuela το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας θεωρεί ότι συμπληρώθηκε επαρκώς το "ρόστερ" για την φετινή χρονιά, την πρώτη μας μετά από 13 χρόνια στην Super League (πρώην Α' Εθνική).

Δεδομένου ότι και το budget μας, όσον αφορά τα συμβόλαια με ποδοσφαιριστές, έχει εξαντληθεί, η ομάδα μας θα προχωρήσει σε κάποια προσθήκη στο "ρόστερ" μόνο εάν εμφανιστεί κάποια πραγματικά εξαιρετική περίπτωση τόσο από αγωνιστικής, όσο και από οικονομικής άποψης.

Εύχομαι στην νέα ομάδα μας προπαντός υγεία, καλή επιτυχία, και να επιτύχει τον στόχο μας, δηλαδή να καταφέρει να κρατήσει την ομάδα μας σε αυτή τη κατηγορία".

Τέλος, ο Ζουέλα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και αναχώρησε για το Ελατοχώρι Πιερίας, ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή του Απόλλωνα.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ