ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βατσλίκ: "Η ομάδα που θα περάσει αύριο θα πετύχει πολλά στη διοργάνωση"

Ο Τόμας Βατσλίκ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Αταλάντα
Ο Τόμας Βατσλίκ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Αταλάντα INTIME

Ο Τόμας Βατσλίκ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Αταλάντα (24/2, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD και Live από το SPORT24) ότι όποια ομάδα και να περάσει στους "16", έχει τις προϋποθέσεις να πετύχει πολλά στο Europa League.

Ο Τόμας Βατσλίκ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Αταλάντα (24/2, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD και Live από το SPORT24), ανέφερε μεταξύ άλλων ότι και οι δύο ομάδες έχουν ποιότητα και όποια περάσει θα καταφέρει πολλά πράγματα στη διοργάνωση.

Παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα του έχει προσαρμοστεί πολύ καλά στα συστήματα με τριάδα ή τετράδα, ενώ δεν έχει καμία σημασία που η Αταλάντα έχει αρκετές απουσίες στην επίθεση, καθώς έχει αρκετή ποιότητα στο ρόστερ της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βατσλίκ: Για την τριάδα ή την τετράδα πώς αισθάνεται ασφάλεια: "Είναι το ίδιο για εμάς. Σε κάποια παιχνίδια παίζουμε με τρεις σε άλλα με τέσσερις στην άμυνα. Έχουμε ποιότητα να προσαρμοζόμαστε και στα δύο συστήματα και είμαστε έτοιμοι".

Για το κίνητρο να κρατήσει το μηδέν και την παρουσία του κόσμου: "Πρώτα απ'όλα ανυπομονώ να δω τους οπαδούς στο γήπεδο. Θα είναι ωραίο, χρειαζόμαστε τη βοήθεια και τη στήριξή τους. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, δεν θυμάμαι το τελευταίο παιχνίδι που δεν έβαλε γκολ η Αταλάντα. Θα είναι μία πρόκληση, είδαμε στο πρώτο παιχνίδι, ότι είναι καλή ομάδα, με ποιότητα. Είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε και να δώσουμε τα πάντα".

Για τα προβλήματα της Αταλάντα στην επίθεση: "Μίλησα με τον Μουριέλ μετά το παιχνίδι, έκαναν αλλαγή και μπήκε παίκτης με ποιότητα, ήταν μία χαρά. Δεν είναι καθόλου εύκολο για μία ομάδα να χάνει δύο στράικερ, όμως είναι ομάδα με λύσεις και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ανακουφισμένοι".

Τι πιστεύετε για την μελλοντική εμπειρία της Αταλάντα και του Ολυμπιακού στο θεσμό: "Η Αταλάντα θα αποκλειστεί αύριο (γέλασε), η ομάδα που θα περάσει αύριο θα πετύχει καλά πράγματα στη συνέχεια. Και οι δύο ομάδες έχουν ποιότητα, έχουν οπαδούς. Μπορούν να κάνουν όμορφα πράγματα στη διοργάνωση".

Ποιος είναι το μυστικό για τέτοιες προκλήσεις: "Το μυστικό είναι να πιστεύεις, να δίνεις τα πάντα. Είναι μία δύσκολη διοργάνωση μπορείς να δεις τα ονόματα που υπάρχουν στη διοργάνωση, όπως η Μπαρτσελόνα, η Αταλάντα, η Ντόρτμουντ. Να πιστεύεις και να δίνεις το 100%. Επίσης πιστεύω θα είναι όμορφη διοργάνωση με τον τελικό στη Σεβίλλη, όποιες ομάδες και να φτάσουν εκεί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ