ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βατσλίκ: "Ελπίζω αυτή η πρόκριση να μας δώσει ηρεμία και αυτοπεποίθηση"

Βατσλίκ: "Ελπίζω αυτή η πρόκριση να μας δώσει ηρεμία και αυτοπεποίθηση"
INTIME

Ο Τόμας Βατσλίκ δήλωσε ευτυχισμένος για την απόκρουσή του στο πέμπτο πέναλτι της Σλόβαν που χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό και τόνισε πως είναι σημαντικό για την ομάδα του που κλείδωσε την παρουσία της στους ομίλους μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η νίκη του Ολυμπιακού με 4-3 στα πέναλτι επί της Σλόβαν (1-1 η κανονική διάρκεια, 2-2 η παράταση) απογείωσε τους πρωταθλητές Ελλάδας στα playoffs του Europa League και συνάμα σε δυσθεώρητα ύψη την ψυχολογία της, με τον ήρωα στη διαδικασία της ρωσικής ρουλέτας Τόμας Βατσλίκ (έπιασε το πέμπτο πέναλτι των γηπεδούχων) να τονίζει τη σημασία του συγκεκριμένου επιτεύγματος.

"Ήμουν συγκεντρωμένος και καλά προετοιμασμένος από τον προπονητή. Είχα ενημερωθεί για τον τρόπο που χτυπούσαν οι εκτελεστές. Ήμουν σίγουρος για τον εαυτό μου. Λίγο πριν την απόκρουση που έκανα, είχα σκεφτεί πως ήταν η στιγμή να βοηθήσω την ομάδα.

Είμαι ευτυχισμένος, είναι φανταστικό αυτό που πετύχαμε, είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό ότι έχει διασφαλίσει μία διοργάνωση. Είμαι χαρούμενος που περασάμε, έχουμε αρκετά να βελτιώσουμε αλλά έχουμε δρόμο, θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ελπίζω αυτή η νίκη να μας δώσει ηρεμία", τόνισε ο Τσέχος τερματοφύλακας με δηλώσεις του στην "Cosmote TV", και πρόσθεσε:

"Ήταν πολλοί οι τραυματισμοί και τα προβλήματα που είχαμε. Το θέλαμε πολύ, πιστεύω ότι κάναμε καλό παιχνίδι. Στο ματς δεχτήκαμε δύο φορές την ισοφάριση, στην παράταση υπήρχαν νεύρα. Ήταν δύσκολη η πρόκριση, τώρα έχουμε αποκτήσει κάποια αυτοπεποίθηση, έχουμε ξαναβρεί την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε για τη συνέχεια".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ