ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βατσλίκ: "Δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο, είμαι περίεργος ποιος θα μας περιμένει μετά τη διακοπή"

EUROPA LEAGUE 2022-2023 /  -   (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE 2022-2023 / - (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τόμας Βατσλίκ μίλησε στο isport.blesk.cz και αναφέρθηκε στις τελευτάίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό και την απομάκρυνση του Κορμπεράν.

Ο Κάρλος Κορμπεράν είναι παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά την ήττα με 2-1 από τον Άρη. Οι ερυθρόλευκοι έτσι βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή. Ο Τόμας Βατσλίκ σε συνέντευξή του στο isport.blesk.cz τόνισε πως δεν έχει ζήσει κάτι παρόμοιο στην καριέρα του.

Οι δηλώσεις του Βατσλίκ:

Για το γεγονός ότι θα υπάρχει τρίτος προπονητής: "Είμαι περίεργος ποιος θα μας περιμένει μετά τη διακοπή για τις εθνικές, για ποιον θα αποφασίσει η διοίκηση. Δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν και δυστυχώς πάντα ο προπονητής φεύγει πρώτος. Έχουν ήδη φύγει δύο, δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο πριν".

Για το τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό: "Ξεκίνησε στο δεύτερο κομμάτι τις περσινής σεζόν. Η απόδοσή δεν ήταν καλή, αλλά και πάλι κερδίζαμε. Ακόμα και τότε όμως ένιωθα ότι δεν ήταν απλά τα πράγματα. Η ποιότητα των παικτών, και ξέρετε ποιους πήραμε το καλοκαίρι, είναι πολύ υψηλότερη από τις επιδόσεις και τα αποτελέσματά μας. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι και πιο κυρίαρχοι. Δεν πετύχαμε στην προετοιμασία και οδήγησε στην ήττα εντός έδρας με 0-4 από την Μακάμπι Χάιφα.

Μετά ήρθε ο νεαρός Ισπανός προπονητής Κάρλος Κορμπεράν που είναι περίπου στην ηλικία μου. Ήταν επίσης κάτι καινούργιο για μένα. Η απόδοσή μας ήταν καλύτερη, αλλά χωρίς αποτελέσματα. Κάτι παρόμοιο με τη Σπάρτα Πράγας τώρα. Έχει πέσει μία σκιά στην ομάδα και δεν μπορούμε να τη βγάλουμε. Είναι περίεργο, κερδίσαμε δύο παιχνίδι στα τελευταία 13.

Για το αν σκέφτεται επιστροφή στη Σπάρτα Πράγας: "Ναι η επιστροφή είναι στο μυαλό μου. Δεν ξέρω πότε, αν δηλαδή είναι το επόμενο καλοκαίρι".

Για τις μεγάλες μεταγραφές του Ολυμπιακού: "Αντανακλούν το μέγεθος της ομάδας. Στην Τσεχία βλέπω μία τάση να υποτιμούν τον Ολυμπιακό, αλλά αυτοί οι μαχητές έχουν τεράστια ποιότητα. Έχω καταφέρει να τους γνωρίσω καλύτερα, είναι εξαιρετικά παιδιά και επικοινωνιακοί. Πιστεύω θα μας βοηθήσουν στο γήπεδο και θα βελτιωθούμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ