ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Βάτσκε: "Ο Χάλαντ θα είχε πάει στη Γιουνάιτεντ αν δεν υπήρχε η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Χόφενχαϊμ
Ο Έρλινγκ Χάλαντ στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Χόφενχαϊμ © 2022 MICHAEL PROBST / AP IMAGES

Όπως αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, ο Έρλινγκ Χάλαντ θα είχε πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εάν στο συμβόλαιό του δεν υπήρχε η ρήτρα αποδέσμευσης, που σύμφωνα με δημοσιεύματα ανέρχεται στα 75 εκατ. ευρώ.

Βρετανικά δημοσιεύματα θέλουν τον Έρλινγκ Χάλαντ να έχει δώσει τα χέρια με τη Μάντσεστερ Σίτι αντι ενός αστρονομικού ποσού, το οποίο μάλιστα θα τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Premier League.

Λίγες μέρες μετά ο διευθύνων σύμβουλος της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, αποκάλυψε εκτός από την ύπαρξη ρήτρας αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Πολωνού σταρ, ότι βρέθηκε επίσης πολύ κοντά στο να μετακομίσει στο Μάντσεστερ.

Όχι ωστόσο, για λογαριασμό των Πολιτών, αλλά για τη Γιουνάιτεντ. Ο CEO των Βεστφαλών τόνισε μάλιστα, πως αν δεν υπήρχε η ρήτρα στο συμβόλαιό του -που σύμφωνα με δημοσιεύματα ανέρχεται στα 75 εκατ. ευρώ- οι κόκκινοι διάβολοι θα τον είχαν κάνει δικό τους.

"Στο συμβόλαιο στον Έρλινγκ Χάλαντ υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης., διαφορετικά θα είχε πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχει να πάρει μια απόφαση, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε τον νέο Χάλαντ. Χρειαζόμαστε ένα νέο Χάλαντ", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ