ΕΛΛΑΔΑ

Βαθμολογία UEFA: Ο ΠΑΟΚ έσωσε την παρτίδα με βαθμούς για την ισοπαλία και μπόνους πρόκρισης

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Αμπερντίν για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2023-2024 στο γήπεδο της Τούμπας | Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Αμπερντίν για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2023-2024 στο γήπεδο της Τούμπας | Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023 ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ/INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ήταν η μοναδική ομάδα που προσέφερε βαθμούς στην Ελλάδα την Πέμπτη, όχι μόνο από την ισοπαλία που πήρε από την Αμπερντίν, αλλά και με την πρόκρισή του στα νοκ άουτ του Europa Conference League.

Καταστροφική αποδείχθηκε σε μεγάλο μέρος της η Πέμπτη για τη συγκομιδή της Ελλάδας στη βαθμολογία της UEFA. Οι τρεις ήττες του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού δεν προσέφεραν πόντους και μόνο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να σώσει την παρτίδα, αν και όχι στον απόλυτο βαθμό.

Ο "δικέφαλος" προσέφερε 0,200 βαθμούς στην Ελλάδα από την ισοπαλία 2-2 με την Αμπερντίν, ενώ εξασφάλισε άλλους τόσους χάρη στην πρόκρισή του στα νοκ άουτ του Europa Conference League, κατ' ελάχιστον στα playoffs της φάσης των 16.

Αν καταφέρει να περάσει απευθείας στη φάση των 16 ως νικητής ομίλου, τότε το μπόνους πόντων θα διπλασιαστεί.

Η Πέμπτη ήταν η μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας να πλησιάσει ή και να περάσει τις χώρες που βρίσκονται από πάνω της, αφού Σερβία και Ουκρανία δεν πήραν βαθμούς, ενώ το Ισραήλ πήρε μόλις 0,500 από τη νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ επί της ουκρανικής Ζόρια.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ UEFA ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ