ΕΛΛΑΔΑ

Βαθμολογία UEFA: Η Ουκρανία δεν πήρε βαθμούς και παρέμεινε δύο θέσεις πάνω από την Ελλάδα

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  ( / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ ηττήθηκε από την Πόρτο και δεν έδωσε πόντους στην Ουκρανία, η οποία παρέμεινε στην 17η θέση της βαθμολογίας της UEFA, δηλαδή δύο θέσεις πάνω από την Ελλάδα.

Την Πέμπτη (19/9) η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός μπαίνουν στη μάχη των ομίλων του Europa League αντιμετωπίζοντας Μπράιτον, Βιγιαρεάλ και Φράιμπουργκ αντίστοιχα, ενώ ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Ελσίνκι για το Conference League. Στόχος, η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή για την άνοδο της Ελλάδας στη βαθμολογία της UEFA.

Την Τρίτη (19/9), η Σαχτάρ Ντόνετσκ αντιμετώπισε την Πόρτο και εκπροσώπησε την Ουκρανία, η οποία βρίσκεται πάνω από την Ελλάδα στην κατάταξη.

Οι Ουκρανοί ηττήθηκαν 3-1, έτσι δεν πήραν κάποιον πόντο και δεν κατάφεραν να ξεφύγουν. Παρέμειναν 17οι, δύο θέσεις πάνω από τη χώρα μας με 2.475 πόντους διαφορά.

Όλα φυσικά θα κριθούν στους ομίλους, με την Ελλάδα να είναι επιτακτικό να μαζέψει βαθμούς για να σκαρφαλώσει στη 15η θέση για να ξαναέχει από το 2025-2026 πέντε εκπροσώπους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ