ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Βασίλιεφ: "Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας"

Βασίλιεφ: "Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας"
New Image

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στο ματς με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο χαρακτήρισε ομάδα με κύρος σε Ελλάδα και Ευρώπη

"Είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει κύρος στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και υψηλό βαθμό αυτοπεποίθησης.

Εμείς πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στις δικές μας δυνατότητες. Το ευχάριστο είναι ότι δεν αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα.

Ολοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεσή μας κι έτσι μπορούμε να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα",



τόνισε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο τεχνικός της ομάδας της Βοιωτίας και συνέχισε:

"Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα μας να δώσει το 100% των δυνατοτήτων της και να παίξει χωρίς φόβο. Οπως όλες οι ομάδες, έτσι κι εμείς έχουμε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Θα πρέπει να ξέρουμε να εκμεταλλευθούμε την έδρα μας, αλλά και την παραμικρή λεπτομέρεια που μπορεί να μας φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα".





"Αστείες οι δήθεν δηλώσεις για ΠΑΟ"
Όσο για κάποιες δηλώσεις που φέρεται να είχε κάνει νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, όπου χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό λιγότερο επικίνδυνη ομάδα σε σύγκριση με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, ΑΕΚ, ο Βασίλιεφ, έσπευσε να τις διαψεύσει:

"Μου φάνηκε αστείο όταν έμαθα ότι κάποιοι χρησιμοποίησαν δικές μου δηλώσεις ότι δήθεν ο Παναθηναϊκός είναι πιο αδύνατη ομάδα από την ΑΕΚ. Αυτά είναι αστειότητες.

Αν έκανα μια σύγκριση μεταξύ των δυο ομάδων θα έλεγα ότι έχουν διαφορετικό στιλ παιχνιδιού. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν υποτιμώ τις δυνατότητες του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ισορροπημένη ομάδα.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι θα ψάξουμε περιπτώσεις για να γείρουμε το παιχνίδι στη δική μας πλευρά. Το πιο βασικό είναι η ομάδα μας να βγει με το 100% των δυνατοτήτων της και χωρίς φόβο.

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι έχουμε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Θα πρέπει να ξέρουμε να εκμεταλλευθούμε το δικό μας γήπεδο, την συμπαράσταση των φιλάθλων αλλά και την παραμικρή λεπτομέρεια που μπορεί να μας δώσει το θετικό αποτέλεσμα.

Να δυσκολέψουμε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και να πάρουμε όλα τα πλεονεκτήματα που μπορούμε",







ήταν το σχόλιο του Βούλγαρου τεχνικού.

Εν τω μεταξύ, ο Γκεόργκι Βασίλιεφ είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (2/11). Την εκγύναση των γκολκίπερ ανέλαβε ο Κώστας Τόσκας, που είναι πλέον ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του Λεβαδειακού.






TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ