ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βασικός ο Πινέδα στο νικηφόρο φιλικό του Μεξικού απέναντι στην Γκάνα

Ο Ορμπελίν Πινέδα με τη φανέλα του Μεξικού σε διεθνή φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Γκάνα | 14 Οκτωβρίου 2023
Ο Ορμπελίν Πινέδα με τη φανέλα του Μεξικού σε διεθνή φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Γκάνα | 14 Οκτωβρίου 2023 @2023 ERIK VERDUZCO/AP IMAGES

Το Μεξικό επικράτησε με 2-0 της Γκάνας στο πλαίσιο διεθνούς φιλικής αναμέτρησης, με τον Ορμπελίν Πινέδο να παίρνει φανέλα βασικού με τους σομπρέρος και να αγωνίζεται για 62 λεπτά.

Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι ένα από τα βασικά γρανάζια στην καλοκουρδισμένη ποδοσφαιρική μηχανή που έχει φτιάξει από την περασμένη σεζόν στην ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα, με την αξία του να είναι τέτοια που έχει θέση και στις πρώτες επιλογές της εθνικής ομάδας του Μεξικού.

Αυτό φάνηκε και στον τελευταίο αγώνα των σομπρέρος, το διεθνές φιλικό απέναντι στην Γκάνα στην Σάρλοτ, με το Μεξικό να πανηγυρίζει τη νίκη με 2-0 με γκολ των Λοσάνο (57') και Αντούνα (72') και τον παίκτη της Ένωσης να αγωνίζεται ως βασικός και να μένει στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 62ο λεπτό.

Υπενθυμίζετα πως η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Χάιμε Λοσάνο είναι τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/10) όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην Φιλαδέλφεια την Γερμανία του Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Μεξικό - Γκάνα 2-0

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΞΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ