ΠΑΟΚ

Βαρύ πρόστιμο

Βαρύ πρόστιμο
Ζαγορακης

Βαρύ πρόστιμο περιμένει τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από τον Θρασύβουλο

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση με το ύψος του προστίμου θα γίνει γνωστό στην διάρκεια της ημέρας. Μια κίνηση λοιπόν που αναμένεται να έρθει λίγες ώρες μετά το διπλό τετ α τετ που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ χθες το βράδυ με εξαγριωμένους φιλάθλους της ομάδας αρχικά στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και στη συνέχεια στο γήπεδο της Τούμπας.
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες στην διάρκεια της σημερινής μέρας αναμένεται να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ καθώς και ο ίδιος είναι ασφαλώς απογοητευμένος από την εικόνα που παρουσίασαν χθες το απόγευμα απέναντι στον Θρασύβουλο στο γήπεδο της Φυλής.

Ο «Τεό» δεν αποκλείεται να έχει και συνομιλία με τον Φερνάντο Σάντος με τον Πορτογάλο τεχνικό να ξέσπασε με την σειρά στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του χθεσινού παιχνιδιού κάνοντας λόγο ότι οι παίκτες του ή θα πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία ή ομάδα.

Κανονικά ο Μπαϊάνο

Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής (10:00), στην οποία πήρε πλέον κανονικά μέρος και ο Βραζιλιάνος Μπαϊάνο.Μελίσσης, Βαγγελής και Σνάουτσνερ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ δεν πήρε μέρος ο Ορφανός, λόγω διάσεισης που υπέστη στο ημίχρονο του χθεσινού παιχνιδιού Κυπέλλου με τον Θρασύβουλο στην Φυλή.

Κατά τα άλλα αποθεραπεία έκαναν όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου με το Θρασύμβουλο.

Τα εισιτήρια με Σαχτάρ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη διεξαγωγή διεθνούς φιλικού αγώνα με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, την προσεχή Κυριακή και ώρα 17:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι κάρτες διαρκείας θα ισχύσουν κανονικά, καλούμε όμως όποιον έχει τη δυνατότητα να προτιμήσει την αγορά κανονικού εισιτηρίου, καθώς η εμπορική επιτυχία του αγώνα κρίνεται απαραίτητη.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 1 (VIP): 50 ευρώ, Θύρα 1: 30 ευρώ, Θύρες 2, 3: 15 ευρώ, Θύρες 5, 6: 12 ευρώ και Θύρα 4, 7: 7 ευρώ.

Επίσκεψη του 53 ου Δημοτικού
Το γήπεδο της Τούμπας επισκέφτηκαν 60 μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης του 53ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια εκπαιδευτικού προγράμματος.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φιλοξένησε και ξενάγησε σε όλους τους χώρους του γηπέδου της Τούμπας τους μικρούς φίλους. Υπήρξε εκτενής αναφορά στην τεράστια ιστορία του ΠΑΟΚ από την ίδρυση του έως και σήμερα, τις αξίες που πρεσβεύει και τη σύνδεση της ομάδας με το Βυζάντιο και τον Προσφυγικό Ελληνισμό.

Παράλληλα, τους έγινε ενημέρωση για τον τρόπο που θα πρέπει να υποστηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα, προβάλλοντας τα ιδεώδη του αθλητισμού και του φιλαθλητισμού μέσω του φίλαθλου ήθους τους.

Οι μικροί φίλοι έδωσαν ραντεβού στον προσεχές εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καλαμαριά στο γήπεδο της Τούμπας, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά σε ειδικά φυλασσόμενο και διαμορφωμένο χώρο, στο πλακόστρωτο πεζοδρόμιο έξω από τη Θύρα 1 και στην ασπρόμαυρη παιδική κερκίδα που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την υποστήριξη της Lalaland.





















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ