STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Βαρόμετρα Ιντέγε - Πατίτο"

"Βαρόμετρα Ιντέγε - Πατίτο"
Ιντέγε, Πατίτο

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Ηρακλή, Σάλες Λεοζίνιο, ο οποίος έχει παίξει εφέτος στη Super League και με Ολυμπιακό και με ΑΕΚ, μιλάει στο Sport24.gr για το αποψινό ντέρμπι και "ακτινογραφεί" τις δύο ομάδες.

Ο Ηρακλής και η Βέροια είναι οι δύο ομάδες της Super League που έχουν τεθεί αντιμέτωπες και με Ολυμπιακό και με ΑΕΚ, σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ο Σάλες Λεοζίνιο του Γηραιού χρησιμοποιήθηκε στο αρχικό σχήμα και στα δύο ματς. Άλλωστε είναι παίκτης - κλειδί για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Βραζιλιάνος μίλησε στο Sport24.gr για το αποψινό ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αφού τους αντιμετώπισε και τους δύο. Με τον Ολυμπιακό η ομάδα του γνώρισε εντός έδρας ήττα (1-2), απέναντι στην ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, κατακτήθηκε ισόπαλο αποτέλεσμα (0-0).

"Βαρόμετρα Ιντέγε - Πατίτο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

(Ο Λεοζίνιο...)

Ο "Λεό", ο οποίος σκόραρε στο ηττημένο (1-2) παιχνίδι του Ηρακλή με τον Πανιώνιο το Σάββατο (1/10), αναφέρεται στα πλεονεκλήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε ομάδας, στους παίκτες κάθε ομάδας που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ενώ καθιστά σαφές ότι στα δικά του μάτια δεν υπάρχει φαβορί.

- Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε ομάδας;

"Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς νέους νέους ποδοσφαιριστές, νέο προπονητή και χρειάζεται χρόνος για να γνωρίσουν τα δεδομένα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα είναι καλύτερη. Και μπορεί καμιά φορά τα πράγματα να μην πηγαίνουν καλά, αλλά οι μεγάλες ομάδες βρίσκουν τον τρόπο να ξεπερνούν τα προβλήματα. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα και το σημαντικό είναι ότι οι περισσότεροι παίκτες παίζουν από πέρυσι μαζί. Είναι πιο δεμένη ομάδα, έχει ομοιογένεια και ο ένας ποδοσφαιριστής ξέρει καλύτερα το παιχνίδι του άλλου".

-Έχεις παίξει εφέτος και με τις δύο ομάδες. Ποια ομάδα σας δυσκόλεψε περισσότερο;

"Δεν μπορώ να πω ποια ομάδα είναι πιο ισχυρή. Και οι δύο που παίξαμε ήταν ζόρικες. Μας πίεσαν, άσχετα αν με την ΑΕΚ αντέξαμε και κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός παίζει στην έδρα του και αυτό του δίνει ένα ελαφρύ πλεονέκτημα".

- Ποιος παίκτης από κάθε ομάδα μπορεί να κάνει σήμερα τη διαφορά;

"Ο Ιντέγε είναι παίκτης - κλειδί κατά τη γνώμη μου. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να κάνει τη διαφορά. Από την ΑΕΚ ο παίκτης που μου αρέσει πολύ είναι ο Πατίτο Ροντρίγκες. Ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να φτιάξει παιχνίδι, να οργανώσει και να μοιράσει ασίστ".

- Ποιος ποδοσφαιριστής θεωρείς ότι έχει την πιο ισχυρή προσωπικότητα, που μπορεί να αλλάξει τη ροή του ματς;

"Αυτός που εκτιμώ πολύ και τον θεωρώ ως την πιο ισχυρή προσωπικότητα είναι ο Τσόρι Ντομίνγκες. Δεν ξέρω βέβαια αν παίξει".

- Πώς περιμένεις να κυλήσει το ντέρμπι; Υπάρχει φαβορί;

"Στα ντέρμπι δεν υπάρχει φαβορί. Όπως πιστεύω ότι και σε αυτό το ματς δεν υπάρχει φαβορί. Πρόκειται για δύο από τις πολύ καλές ομάδες της Ελλάδας. Έστω και ένα λάθος εκτιμώ ότι θα κοστίσει. Όποια ομάδα αποφύγει τα λάθη και είναι περισσότερο συγκεντρωμένη, αυτή θα πάρει τη νίκη".

- Η ομάδα σου χθες ηττήθηκε από τον Πανιώνιο, παρότι στο τέλος θα μπορούσατε να ισοφαρίσετε...

"Ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς. Δεν έπρεπε να το χάσουμε το παιχνίδι. Παίζαμε στην έδρα μας και δεν πρέπει στη Θεσσαλονίκη να φεύγουμε ηττημένοι. Θα έχουμε δύσκολη χρονιά εφέτος. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι συντάκτες του Sport24.gr προβλέπουν το σκορ στο ντέρμπι
Με Αραβίδη η 11άδα της ΑΕΚ που επιλέξατε!
Γυρίζει στο Φάληρο ο Κετσπάγια: Επτά χρόνια... χολέρα!
Η ώρα της αλήθειας για τον Ολυμπιακό!
Στοιχηματικές προτάσεις για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Η ΑΕΚ ένα χρόνο μετά το 4-0

Photo credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ