ΑΕΚ

Βάργκας: "Έγιναν λάθη"

Βάργκας: "Έγιναν λάθη"
INTIME SPORTS

Ο Φαμπιάν Βάργκας μίλησε για μεγάλη χαμένη ευκαιρία ενώ ο Ρότζερ Γκερέιρο έκανε λόγο για άδικο αποτέλεσμα κόντρα στη Στουρμ.

"Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε τους 3 βαθμούς της νίκης. Είχαμε πολύ καλή απόδοση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Επηρεαστήκαμε από την αποβολή, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και έγιναν κάποια λάθη που μας στοίχισαν τη νίκη", τόνισε ο Φαμπιάν Βάργκας, και συμπλήρωσε στις δηλώσεις του:

"Είναι βασικό σε αυτές τις διοργανώσεις, να κερδίζουμε στην έδρα μας. Αν δεν το κάνουμε αυτό, θα πρέπει να πάρουμε βαθμούς εκτός. Έχουμε 4 ματς ακόμα και θα παλέψουμε".

Από την πλευρά του, ο Ρότζερ Γκερέιρο, δήλωσε: "Η ΑΕΚ έκανε ένα καλό παιχνίδι. Έκανε το καλύτερο δυνατό που μπορούσε. Κλείσαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά τα πράγματα άλλαξαν πάρα πολύ με την αποβολή.

Ίσως δεν το διαχειριστήκαμε τόσο καλά όσο μπορούσαμε. Έγιναν και κάποια λάθη, τα οποία θα πρέπει να δούμε, να μιλήσουμε για αυτά και να τα διορθώσουμε".

Ερωτηθείς για την αποβολή του Τραϊανού Δέλλα και το αν έπαιξε ρόλο στην ανατροπή εις βάρος της ΑΕΚ στο φινάλε, είπε: "Δεν πρέπει να κατηγορούμε τον Τραϊανό.

Διαχειριστήκαμε σχετικά καλά την αποβολή, όμως χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας στα τελευταία λεπτά. Η ΑΕΚ είναι μια οικογένεια. Όταν κάνουμε λάθη, τα κάνουμε όλοι μαζί.

Ο Δέλλας είναι ένας έμπειρος παίκτης. Ξέρει να αναγνωρίζει τα λάθη του. Όπως είπα και πριν, φταίμε όλοι για αυτή την κατάσταση".

Τέλος, ο Γκερέιρο έστρεψε το βλέμμα του στο επόμενο παιχνίδι, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ένα θετικό αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο θα αλλάξει και πάλι την ψυχολογία των παικτών.

"Το ποδόσφαιρο σου δίνει τη δυνατότητα μέσα σε τρεις μέρες να αλλάξεις τα πάντα. Δεν καταφέραμε να πάρουμε μια νίκη που ήταν δική μας και την οποία πήρε η Στουρμ, η οποία δεν την άξιζε.

Με μια νίκη όμως στον Πανιώνιο, θα καταφέρουμε να ανέβουμε ψυχολογικά και βαθμολογικά", κατέληξε.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ