ΑΓΓΛΙΑ

Βαρετός ο Μπέκαμ

Βαρετός ο Μπέκαμ
Μπέκαμ

Η αυτοβιογραφία του Ντέιβιντ Μπέκαμ έκανε τρελές πωλήσεις, κανείς όμως δεν μπαίνει στον κόπο να τη διαβάσει μέχρι τέλους

Η αυτοβιογραφία του συζύγου της πάντως Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ένα από τα βιβλία, που οι Βρετανοί δεν τελειώνουν ποτέ. Δημοσκόπηση ανέδειξε τα βιβλία που διακοσμούν τα ράφια της βιβλιοθήκης και δεν συμβάλλουν στην "καλλιέργεια" του αναγνώστη.
Μάλλον η αυτοβιογραφία, η οποία εξαφανίστηκε από τα ράφια μόλις κυκλοφόρησε, του συζύγου της κυρίας Μπέκαμ δεν είναι καλογραμμένη ή το πιθανότερο, η ζωή του Άγγλου μέσου δεν έχει ενδιαφέρον, αφού τα νέα του τα διαβάζουμε καθημερινά!

Το βιβλίο του Μπέκαμ είναι τρίτο στη λίστα με τα βιογραφικά βιβλία που οι Βρετανοί παρατάνε στη μέση, πίσω από εκείνα του Άγγλου υπουργού Ντέιβιντ Μπλάνκετ (35%) και του Μπιλ Κλίντον με τις 1024 σελίδες (30%).

Ανάμεσα στους συγγραφείς που πουλάνε και δεν διαβάζονται είναι και η Tζέι Κέι Ρόουλινγκ, αφού το βιβλίο της σειράς Χάρι Πότερ "Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της φωτιάς", ο κόσμος το είδε μόνο στους κινηματογράφους όταν βγήκε η ομώνυμη ταινία, γιατί τα... παιδικά αριστουργήματα της συγγραφέως είναι κάτι παραπάνω από πολυσέλιδα.





TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ