ΑΡΗΣ

Βανγκέλι: "Ομαδούλα ο ΠΑΟΚ"

Βανγκέλι: "Ομαδούλα ο ΠΑΟΚ"
Βανγκέλι

Ο Κρίστι Βανγκέλι με δηλώσεις του είπε πως ο Άρης δεν θα πεθάνει ποτέ, ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι ομαδούλα!

"Σίγουρα για εμάς ήταν πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι. Θέλαμε να κερδίσουμε την ομάδα που σε όλο το πρωτάθλημα παίζει φιλικά και σήμερα ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο. Αυτός είναι ο Άρης. Με δύο παιχνίδια πουλάνε οπαδιλίκη να ξέρουν πως αυτή η ομάδα λέγεται Άρης και δεν θα πεθάνει ποτέ. Αυτός ο τελευταίος, γιατί μάλλον τα έχουν μπερδέψει τα πράγματα", είπε αρχικά ο Αλβανός άσος.

Όσον αφορά το ματς, τόνισε: " Το πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο και συνολικά. Αν μία ομάδα έχει κάνει μόνο ένα σουτ δεν μπορούν να λένε πως παίζαμε με τον τελευταίο. Οι μεγάλες ομάδες βάζουν τέσσερα όπως έλεγαν. Φταίγαμε και εμείς. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα στο γήπεδο και μια ομαδούλα που είναι δεύτερη αυτή την στιγμή δεν μπορεί να λέει πως έπαιξε μπάλα".

Για την παρουσία του κόσμου, είπε: "Ο κόσμος θα βοηθήσει πάντα την ομάδα, θα είναι κοντά στην ομάδα όπου και να βρίσκεται. Το έχω ζήσει πως δεν θα τα παρατήσουν. Ο Άρης είναι ιδέα για τον λαό του και δεν θα τον αφήσουν ποτέ και θα την φέρουν εκεί που της αξίζει".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ