ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλβέρδε: "Επιστρέψαμε..."

Βαλβέρδε: "Επιστρέψαμε..."
INTIME SPORTS

Η κακή παρένθεση της Τρίπολης έκλεισε με το 6-0 επί της Δόξας Δράμας, σύμφωνα με τον Βαλβέρδε, που έστειλε μήνυμα επιστροφής στις καλές εμφανίσεις. Τι είπε για τη δύσκολη συνέχεια και τους Χαβίτο, Πάντελιτς.

Υποχρέωση απέναντι στον κόσμο, χαρακτήρισε τη νίκη και την καλή εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στην Δόξα Δράμας, ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός ήταν ευδιάθετος μετά το αποτέλεσμα και την απόδοση των παικτών του και αναφέρθηκε στις αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά και στη δύσκολη συνέχεια.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να κάνει πλάκα, αφού δεν του έγιναν ερωτήσεις λόγω της απεργίας κάτι που σχολίασε, ενώ όταν ένας συνάδελφος του είπε και για τις γκέλες της Μπαρτσελόνα, του Ολυμπιακού και της Μπαγερν, απάντησε: "έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Αναλυτικά: "Το παιχνίδι ξεκίνησε πάρα πολύ καλά για εμάς, αφού με το γρήγορο γκολ του Μάρκο (Πάντελιτς). Αυτό ήταν πολύ καλό για εμάς, γιατί προερχόμασταν από μία άσχημη ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και νιώθαμε την υποχρέωση να δείξουμε στον κόσμο μας πως αυτό το ματς ήταν μία κακή στιγμή και πως επιστρέφουμε στις καλές εμφανίσεις.

Κερδίζαμε γρήγορα την μπάλα και βγαίναμε γρήγορα στην αντίπαλη εστία από τα πρώτα λεπτά. Όσο περνούσε ο χρόνος κάναμε όλο και πιο πολλές ευκαιρίες και η απόδοση της Δόξας έπεφτε. Ήταν ένα παιχνίδι όπου δοκιμάσαμε παίκτες σε άλλες θέσεις, όπως ο Χαβίτο που τα πήγε πολύ καλά παίζοντας δεξιά στην άμυνα.

Επίσης, αγωνίστηκαν από την αρχή οι Μάρκο και Αμπντούν ενώ είχαμε την επιστροφή του Ιμπαγάσα, που ήταν κάτι πολύ καλό. Έτσι δώσαμε χρόνο ξεκούρασης σε κάποιους παίκτες.

Το αποτέλεσμα μας γεμίζει με δύναμη και μας οπλίζει ενόψει της συνέχειας, όπου έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Έχουμε μπροστά μας δύσκολα ματς και κυρίως αυτό του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό, που θα πρέπει να κερδίσουμε.

Θα πρέπει να πούμε πως εμάς μας ενδιαφέρει πάρα πολύ το παιχνίδι του Σαββάτου, αν και το μυαλό των περισσότερων είναι στον αγώνα με την Άρσεναλ. Το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Βλέπουμε πως είναι δύσκολο να κερδίσεις στην Ελλάδα και οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί. Αυτά είχα να πω αφού δεν έχετε να με ρωτήσετε κάτι".

Χαραλαμπίδης: "Κοιτάμε μπροστά"

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Δόξας στάθηκε στο γρήγορο γκολ του Πάντελιτς και το τελευταίο στις καθυστερήσεις, ενώ τόνισε πως χρειάζεται δουλειά ενόψει της δύσκολης συνέχειας:

"Είμαστε μία νεανική ομάδα και έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη συνέχεια. Τα υπόλοιπα ματς είναι σημαντικά για εμάς, για να κατακτήσουμε βαθμούς. Ήμασταν άτυχοι γιατί δεχθήκαμε γκολ στο 2ο λεπτό και στο 93’. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Τώρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε και να δουλέψουμε γιατί πρέπει να διαχειριστούμε την ήττα. Κοιτάμε μπροστά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ