ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλντές: "Γκολ στην Τούμπα"

Βαλντές: "Γκολ στην Τούμπα"
INTIME SPORTS

Μεγαλύτερο σκορ άξιζε ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Νέλσον Βαλντές, που εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσει τους συμπαίκτες του σκοράροντας στον επαναληπτικό της Τούμπας.

"Είμαι πολύ χαρούμενος με την εμφάνισή μας, όχι τόσο με το αποτέλεσμα, αλλά όλοι θέλαμε τη νίκη κι αυτό μετράει, μην το ξεχνάμε. Το 2-1 δεν είναι αρκετό με βάση όσα κάναμε στο γήπεδο", τόνισε αρχικά ο Βαλντές μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο και συνέχισε:

"Δείξαμε τις δυνατότητές μας και θεωρώ ότι με τέτοιες εμφανίσεις, όπως αυτή που κάναμε στο συγκεκριμένο ματς, θα πάρουμε και το Κύπελλο.

Το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να νικήσουμε. Από την πλευρά μου σίγουρα μπορώ να προσφέρω περισσότερα κι ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα με ένα γκολ στην Τούμπα.

Αλλά πάνω απ' όλα αυτό που μετράει είναι η νίκη. Είμαι επιθετικός και ελπίζω ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία να το κάνω στον επαναληπτικό. Είχα ευκαιρίες, αλλά οι αντίπαλοί μας έκαναν καλά τη δουλειά τους.

Είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ κι αυτός ο κόσμος είναι απίστευτος. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει μπροστά σε αυτό το κοινό, μας ωθούν προς τη νίκη και, προσωπικά, στο τέλος του αγώνα δεν αποχωρώ κουρασμένος, με αυτήν την υποστήριξη από τον κόσμο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ