ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: "Ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας μπορεί να έχασε το τηλέφωνό μου, δεν υπέκυψα στον εκβιασμό"

Ο Μαθιέ Βαλμπουενά στην εκδίκαση της υπόθεσης Μπενζεμά
Ο Μαθιέ Βαλμπουενά στην εκδίκαση της υπόθεσης Μπενζεμά © 2021 MICHEL EULER/ASSOCIATED PRESS

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αισθάνεται δικαιωμένος για το γεγονός ότι ο Καρίμ Μπενζεμά κρίθηκε ένοχος, τόνισε ότι δεν υπέκυψε στον εκβιασμό, ενώ μίλησε ενάντια στον πρόεδρο της γαλλικής ομοσπονδίας.

Το δικαστήριο των Βερσαλλιών έκρινε ως ένοχο τον Καρίμ Μπενζεμά για την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά για το περίφημο sex tape και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης ενός χρόνου με αναστολή και πρόστιμό 75.000 ευρώ.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του στο RMC μετά την ανακοίνωση της απόφασης, εξέφρασε την ευχαρίστησή του για το γεγονός πως αναγνωρίστηκε ότι εκείνος είναι το θύμα.

"Είμαι ευχαριστημένος διότι αναγνωρίστηκε στο δικαστήριο πως ήμουν το θύμα. Νομίζω πως έκανα το καθήκον μου και υπέβαλλα την καταγγελία και δεν υπέκυψα στον εκβιασμό" ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε ενάντια στον πρόεδρο της γαλλικής Ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρε, ο οποίος δεν τον στήριξε: "Εξαπλάγην ότι είχα μικρή υποστήριξη από την εθνική Γαλλίας. Όταν ήμουν στις καλές μου μέρες στη Εθνική Γαλλία μου έγλυφε τα παπούτσια μου. Όμως όταν έμεινα εκτός έγινα σαν φάντασμα. Μπορεί να έχασε το τηλέφωνό μου. Όταν είσαι μέρος της εθνικής Γαλλίας για τόσα χρόνια το λιγότερο που έχει να κάνει είναι να σε καλέσει και να σε στηρίξει. Το βρήκα ντροπιαστικό, γιατί εγώ ήμουν το θύμα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ