ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: "Ο Μίτσελ έχει όρεξη, αλλά κι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δείξουμε πρόθεση για αλλαγή εικόνας"

Ο Ματιέ Βαλμπουενά του Ολυμπιακού κατά τη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Καραμπάγκ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2022-2023 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022
Ο Ματιέ Βαλμπουενά του Ολυμπιακού κατά τη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Καραμπάγκ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2022-2023 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για το πώς ο Μίτσελ αλλά και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μπορούν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας στην εκκίνηση της σεζόν, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Καραμπάγκ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Καραμπάγκ την Πέμπτη για την 3η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Europa League (22:00, Cosmote Sport 2HD, live από το SPORT24) και ο Ματιέ Βαλμπουενά έκανε λόγο για μία νέα αρχή και στην Ευρώπη, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα.

Ο Γάλλος μίλησε αναλυτικά:

Για το 700ό παιχνίδι της καριέρας του: "Το ποδόσφαιρο είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, είμαι ευτυχισμένος. Ξεκινάει μία καινούργια ιστορία με τον Μίτσελ, ο οποίος γνωρίζει καλά την ομάδα του. Είναι μεγάλος ο αριθμός και αύριο θα ήθελα να κερδίσουμε, είτε παίξω είτε όχι. Το θέλουμε πολύ, είμαστε ανυπόμονοι".

Για το αν μπορεί ο Μίτσελ να αλλάξει την εικόνα του Ολυμπιακού συνολικά: "Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά, έχουμε αλλάξει ήδη δύο φορές προπονητή. Έχουμε κακά αποτελέσματα στην Ευρώπη. Την Κυριακή έγινε μία καινούργια αρχή. Ο Μίτσελ γνωρίζει πολλά εδώ, έχει εμπειρία και ξέρει τι σημαίνει αυτός ο μεγάλος σύλλογος. Μεταφέρει τις ιδέες του στους πιο έμπειρους, αλλά και στους νέους. Έχει όρεξη να μας μάθει πράγματα, αλλά εξαρτάται από τους ποδοσφαιριστές. Να δείξουμε πρόθεση για αλλαγή εικόνας, να δείξουμε ότι παίζουμε σε μία κορυφαία ομάδα, να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό. Να κάνουμε μία νέα αρχή, να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα. Να τα δώσουμε όλα, ακούγοντας τις οδηγίες του νέου προπονητή".

Για την εικόνα με τον Ατρόμητο: "Έγινε μία καλή αρχή, γιατί μετά το ματς με τον Άρη ήταν δεδομένο ότι έπρεπε να αλλάξουν τα πράγματα. Μπήκαμε και τα δώσαμε όλα. Είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε. Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, να δείξουμε ότι είμαστε εδώ, ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να κάνουμε και στην Ευρώπη μία νέα αρχή. Πρέπει να συνεχίσουμε για να βελτιώσουμε πράγματα.

Για τον κόσμο κόντρα στην Καραμπάγκ: "Δυστυχώς, η Θύρα 7 θα είναι κλειστή, αλλά θα είναι γεμάτο το υπόλοιπο γήπεδο. Να τους δείξουμε ότι κάνουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε την κατάσταση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ