ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: "Ήταν ένα ξυπνητήρι για εμάς"

Ο Βαλμπουενά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα
Ο Βαλμπουενά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα EUROKINISSI

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ανέφερε πως η ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη ήταν ένα ξυπνητήρι, ώστε η ομάδα του να παλεύει περισσότερο.

Με το ισόπαλο 0-0 έληξε το ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό με τον Απόλλωνα. Ο Ματιέ Βαλμπουενά ανέφερε στην COSMOTE TV πως η ισοπαλία ήταν ένα ξυπνητήρι για τους ερυθρόλευκους, ώστε να παλεύουν περισσότερο, καθώς τίποτα δεν έχει κριθεί.

Οι δηλώσεις του Βαλμπουενά:

Για το ματς: "Αυτό το 0-0 είναι η μεγάλη απόδειξη εκείνου που λέμε εδώ και καιρό, ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Ήταν ξυπνητήρι για εμάς ότι θα πρέπει να παλεύουμε καλύτερα. Να χρησιμοποιήσουμε τη σημερινή βραδιά ως μάθημα".

Για το αν υπήρξε χαλάρωση: "Δεν είναι εντελώς λάθος αυτό. Επρεπε να κάνουμε πολλά περισσότερα πράγματα, έπρεπε να νικήσουμε. Δεν θέλω να υποτιμήσω τον αντίπαλο, αλλά έπρεπε να προσπαθήσουμε περισσότερο. Δεν ήμασταν καλοί, έπρεπε να παλέψουμε περισσότερο. Να λειτουργήσει ως προειδοποίηση".

Για το αν είναι καλό που ήρθε αυτό το καμπανάκι: "Όλο αυτό είναι μια επαγρύπνηση. Είμαστε Ολυμπιακός, πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι εύκολο, δεν μπορείς να παίρνεις κάθε Κυριακή αυτό που θέλεις. Μόνο αν δείχνεις την καλύτερή σου εικόνα. Είμαστε καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ