ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: "Η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ μάς δίνει δύναμη για την Αταλάντα"

Ο Βαλμπουενά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ
Ο Βαλμπουενά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ ΙΝΤΙΜΕ

Ο Ματιέ Βαλμπουενά στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ τόνισε πως αυτό το αποτέλεσμα δίνει δύναμη στην ομάδα του για τον αγώνα του Europa League απέναντι στην Αταλάντα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ για την 23η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Ματιέ Βαλμπουενά βρέθηκε στις δηλώσεις της NOVA μαζί με την κόρη του και τον ανιψιό του. Τόνισε πως είναι σημαντικό οι ερυθρόλευκοι να κερδίζουν τέτοια ματς, ενώ η νίκη τους δίνει δύναμη για το ματς με την Αταλάντα (17/2, 22:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαλμπουενά:

Για το ματς: "Πραγματικά ήταν σημαντικό να κερδίσουμε. Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας, αλλά είναι σημαντικό να ξέρεις να κερδίζεις και έτσι. Είμαστε ευτυχισμένοι που τα καταφέραμε. Χρειάζεσαι τη δύναμη να ξέρεις να παίρνεις τα παιχνίδια".

Για τις ασίστ του: "Είναι πολύ σημαντικό ο καθένας να κάνει το καλύτερο που μπορεί. Όποιος μπαίνει συνεισφέρει, όπως συνέβη και σήμερα. Είτε βασικός, είτε αναπληρωματικός πρέπει να είσαι εδώ και να δίνεις ό,τι έχεις να προσφέρεις στην ομάδα και να δίνεις δύναμη στην ομάδα".

Για την Αταλάντα: "Είναι το Europa League είναι διαφορετική διοργάνωση. Να είμαστε πολύ προσεκτικοί, πολύ δυνατοί, να κάνουμε έξυπνο παιχνίδι. Πρόκειται για δύο παιχνίδια, να είμαστε καλοί, είναι άλλο το επίπεδο. Καλό το γεγονός ότι κερδίσαμε το ντέρμπι, μας δίνει δύναμη να πάμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ