ΓΑΛΛΙΑ

Βαλμπουενά για κλήση Μπενζεμά: "Αν μπορεί να δώσει πράγματα στη Γαλλία, τότε καλώς"

Ο Βαλμπουενά και ο Μπενζεμά στη Βραζιλιά με την Εθνική Γαλλίας
Ο Βαλμπουενά και ο Μπενζεμά στη Βραζιλιά με την Εθνική Γαλλίας © 2014 DAVID VINCENT/ASSOCIATED PRESS

Ο Ματιέ Βαλμπουενά σχολίασε στο RMC Sport την κλήση του Καρίμ Μπενζεμά από την Εθνική Γαλλίας, αναφέροντας ότι αν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα της χώρας του, τότε θα είναι για καλό.

Την Τρίτη (18/5) ο Ντιντιέ Ντεσάμπ έκανε γνωστή την αποστολή της εθνικής Γαλλίας για την τελική φάση του Euro 2020. Μεταξύ των 26 εκλεκτών είναι και ο Καρίμ Μπενζεμά, με τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης να επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του μετά από έξι χρόνια απουσίας.

Ο Μπενζεμά είχε τεθεί εκτός ομάδας για εξωαγωνιστικούς λόγους. Ροζ μάλιστα απόχρωσης, αφού σχετίζεται με υπόθεση εκβιασμού, με τον φορ των μερένγκες να κατηγορείται ότι υποκίνησε πριν λίγα χρόνια τον άλλοτε συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας, Ματιέ Βαλμπουενά, να πληρώσει τρία άτομα τα οποία τον εκβίαζαν και τον απειλούσαν ότι θα αποκαλύψουν ένα sex tape με εκείνον πρωταγωνιστή.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά κλήθηκε να σχολιάσει στο RMC Sport την κλήση του επιθετικού της Ρεάλ τονίζοντας πως αν μπορεί να προσφέρει στη Γαλλία, τότε καλώς: "Αν ο Μπενζεμά μπορεί να δώσει πράγματα παραπάνω στη Γαλλία, τότε καλώς. Θα είναι στο γήπεδο και θα παίξει. Είναι απόφαση του προπονητή. Για μένα ο Ντιντιέ είναι νικητής σε κάθε περίπτωση. Αν η Γαλλία δουλέψει ως ομάδα, θα πούμε ότι κατάφερε να προσαρμοστεί. Αν όχι, δεν θα του ρίξουμε την ευθύνη".

Σε ερώτηση για το αν δέχθηκε τηλεφώνημα απ' τον Ντεσάμπ απάντησε αρνητικά: "Ξέρει πως θα φτιάξει τη λίστα του. Είναι πολύ έξυπνος. Αν με πήρε για να μου πει για την απόφασή του; Όχι. Δεν περιμένω τίποτα από τον Ντιντιέ, τίποτα από κανένα πια. Σήμερα, κάνω τη ζωή μου και περνάω καλά στο γήπεδο. Δεν έχω κάτι άλλο να σχολιάσω".

Photo credits: © 2014 David Vincent/Associated Press

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EURO EURO 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ