ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τον Οκτώβριο η δίκη του Μπενζεμά για την υπόθεση εκβιασμού του Βαλμπουενά

Οι Ματιέ Βαλμπουενά και Καρίμ Μπενζεμά σε προπόνηση της εθνικής Γαλλίας
Οι Ματιέ Βαλμπουενά και Καρίμ Μπενζεμά σε προπόνηση της εθνικής Γαλλίας AP

Τον προσεχή Οκτώβριο θα διεξαχθεί στη Γαλλία η δίκη του Μπενζεμά για την κατηγορία του για συνέργεια σε εκβιασμό του Ματιέ Βαλμπουενά, το 2015.

Στις 20 με 22 Οκτωβρίου του 2021 θα διεξαχθεί στις Βερσαλλίες η δίκη του Καρίμ Μπενζεμά, όπως αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα, ο οποίος κατηγορείται για συνέργεια στον εκβιασμό του συμπατριώτη του, Ματιέ Βαλμπουενά, του οποίο το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό επεκτάθηκε σήμερα (30/03) με κάθε επισημότητα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπενζεμά κατηγορείται ότι υποκίνησε τον πρώην συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας να πληρώσει τρία άτομα τα οποία τον εκβίαζαν και τον απειλούσαν ότι θα αποκαλύψουν ένα sex tape με εκείνον πρωταγωνιστή. Ουσιαστικά, ο σταρ της Ρεάλ θεωρείται πως λειτούργησε ως μεσάζοντας και πέτυχε μία συμφωνία για να αποτρέψει τη διαρροή του βίντεο αντί 150.000 ευρώ.

Ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης 5 ετών και πρόστιμο 75.000 ευρώ. Σε μήνυμά του, μέσω Insta Story ανέφερε: "Επιτέλους αυτή η φάρσα θα τελειώσει για πάντα". Μαζί με τον Μπενζεμά θα δικαστούν και άλλοι τέσσερις άνθρωποι.

Photo Credits: Associated Press

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ