ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: "Ευτυχισμένος από το αποτέλεσμα, σέβομαι την Μαρσέιγ"

Ο Βαλμπουενά στον αγώνα Ολυμπιακός - Μαρσέιγ
Ο Βαλμπουενά στον αγώνα Ολυμπιακός - Μαρσέιγ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματιέ Βαλμπουενά στις δηλώσεις του μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της Μαρσέιγ τόνισε ότι είναι ευτυχισμένος με το αποτέλεσμα, ενώ δείχνει απεριόριστο σεβασμό στην γαλλική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός πήρε μία μεγάλη νίκη επικρατώντας 1-0 της Μαρσέιγ στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Το γκολ σκόραρε ο Χασάν στο 90+1' χάρη σε ασίστ του Ματιέ Βαλμπουενά. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γάλλος παίκτης των ερυθρολεύκων δήλωσε χαρούμενος για το αποτέλεσμα, ενώ μίλησε και για τον σεβασμό του στην γαλλική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαλμπουενά:

Για τον σεβασμό στην Μαρσέιγ: "Νιώθω απεριόριστο σεβασμό για τη Μαρσέιγ. Είμαι ευτυχισμένος από το αποτέλεσμα, αλλά δείχνω σεβασμό στην αγαπημένη μου ομάδα. Είναι μια ιδιαίτερη βραδιά για μένα".

Για την σημασία της νίκης: "Είμαστε ικανοποιημένοι, είναι μια σημαντική νίκη για να ξεκινήσουμε έτσι. Ακολουθούν δύο εκτός έδρας δύσκολα παιχνίδια και να προετοιμαστούμε από εδώ και πέρα για το ματς με την Πόρτο".

Για την ασίστ που έβγαλε στον Χασάν: "Πραγματικά είδα τον Χασάν και προσπάθησα να τον βρω. Είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί ο Ολυμπιακός δείχνει εξυπνάδα και ωριμότητα"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ