ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: "Είναι το δεύτερο γκολ της καριέρας μου με κεφαλιά, το είχα κάνει και με τη Γαλλία"

Ο Ματιέ Βαλμπουενά
Ο Ματιέ Βαλμπουενά INTIME

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δήλωσε αμέσως μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ ότι οι ερυθρόλευκοι είναι σε καλό δρόμο και ότι θέλουν να συνεχίσουν να βελτιώνονται. Παράλληλα τόνισε πως ήταν το δεύτερο γκολ της καριέρας του με κεφαλιά.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ανέφερε ότι οι ερυθρόλευκοι είναι σε καλό δρόμο και ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό, δείχνοντας ανάλογη βελτίωση.

Επιπλέον, σχολίασε πως πέτυχε το δεύτερο γκολ της καριέρας του με κεφαλιά. Να σημειωθεί πως αναφέρεται στο φιλικό ματς απέναντι στη Γερμανία τον Φεβρουάριο του 2013.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματιέ Βαλμπουενά στην COSMOTE TV: Για το αν έχει σκοράρει ξανά με κεφαλιά: "Είναι η δεύτερη φορά. Το έχω κάνει και με τη Γαλλία κόντρα στη Γερμανία και είμαι ευτυχισμένος που το κατάφερα".

Για το ματς: "Ήταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη. Έχουμε καινούριο προπονητή, καινούρια ενδεκάδα. Ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε με καλό τρόπο το πρωτάθλημα. Παίξαμε με πάθος και θέληση κι έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε".

Για το αν βλέπει βελτίωση στην ομάδα: "Νομίζω ότι γίνεται δουλειά. Έχουμε καινούριο προπονητή που προσπαθεί να δείξει τις ιδέες του και εμείς προσπαθούμε να τις αφομοιώσουμε. Σήμερα έπαιξαν νέοι παίκτες και έδειξαν καλή εικόνα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Είναι σημαντικό να προετοιμάσουμε το παιχνίδι της Πέμπτης και θέλουμε να συνεχίσουμε δείχνοντας βελτίωση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ