STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Δυναμικό ερυθρόλευκο ξεκίνημα με εντυπωσιακό Βαλμπουενά

Ο Βαλμπουενά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Βαλμπουενά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στη Super League επικρατώντας 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα με εντυπωσιακό Βαλμπουενά, ο οποίος σκόραρε με το κεφάλι στο 57'. Ο Ραντζέλοβιτς κλείδωσε το τρίποντο στο 74'.

Ο Ολυμπιακός έκανε δυναμικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα της Super League. Οι ερυθρόλευκοι με πειστική εμφάνιση επικράτησαν 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζοντας το τρίποντο. Ο εντυπωσιακός Βαλμπουενά άνοιξε το σκορ στο 57ο λεπτό, με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς να κλειδώνει τη νίκη στο 74'.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Στο 4ο λεπτό έχασε πολύ καλή στιγμή με τον Αγκιμπού Καμαρά, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Χασάν έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, έπειτα από σέντρα του Βαλμπουενά. Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός επιθετικά και στο 11' είχε νέα καλή στιγμή με τον Κούτρη.

Οι τελικές και τα expected goals στο Ολυμπιακός - ΠΑΣ
Οι τελικές και τα expected goals στο Ολυμπιακός - ΠΑΣ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιζαν κυρίως από τα άκρα, με τον Βαλμπουενά να βοηθάει τον Ντε Λα Φουέντε και τον Ραντζέλοβιτς. Μετά το 30ο λεπτό ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε. Ο Παντελάκης και ο Χασάν συγκρούστηκαν κεφάλι με κεφάλι και ο αμυντικός των Ηπειρωτών έγινε αλλαγή. Στο 45+1' ο Μανωλάς έβαλε αυτογκόλ, αλλά δεν μέτρησε ποτέ, καθώς ο Λιάσος του ΠΑΣ ήταν εκτεθειμένος στην αρχή της φάσης.

Ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο δεύτερο μέρος και στο 57ο λεπτό μπόρεσε να προηγηθεί. Ο Άβιλα έβγαλε εξαιρετική σέντρα από τα δεξιά, βρήκε τον Βαλμπουενά στην καρδιά της περιοχής, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Πρίορ για το 1-0.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, όμως οι Πειραιώτες μπόρεσαν να κάνουν το 2-0 στο 74'. Οι ερυθρόλευκοι άλλαξαν γρήγορα την μπάλα. Ο Βαλμπουενά βρήκε τον Αραμπί. Ο Μαροκινός με τη σειρά του συνεργάστηκε με τον Σέρβο στα αριστερά της περιοχής, ο οποίος έκανε το πλασέ, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Με αυτό το γκολ ο Ολυμπιακός "κλείδωσε" τη νίκη και το 2-0 έμεινε έως το φινάλε.

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Δυναμικό ερυθρόλευκο ξεκίνημα με εντυπωσιακό Βαλμπουενά
ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Μανωλάς (79' Μπα), Σισέ, Ανδρούτσος (46' Άβιλα), Κούτρης, Αγκιμπού Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Ντε Λα Φουέντε (64' Μασούρας), Χασάν (54' Αραμπί)

ΠΑΣ: Πρίορ, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης (35' Μπαγκαλιάνης), Κιάκος, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Λιάσος (79' Ριένστρα), Μορέιρα (Τζίμας 61'), Λώλης (61' Παμλίδης), Κόντε (78' Σταματελόπουλος)

Στην Game Night της Κυριακής, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη, Τσάρλυ και Παντελή Διαμαντόπουλο σχολιάζουν τα παιχνίδια της πρεμιέρας της Super League.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ