ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: "Δεν μπορούμε να μιλάμε για ηλικίες, είναι μόνο ένας αριθμός"

Ο Βαλμπουενά σε παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ευρώπη τη σεζόν 2022-23
Ο Βαλμπουενά σε παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ευρώπη τη σεζόν 2022-23 EUROKINISSI

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε στο κανάλι του Ολυμπιακού στο youtube για την αναμέτρηση με τη Σλόβαν, το γκολ του Ελ Αραμπί που για τον ίδιο μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο αλλά και για την ηλικία του ίδιου και του Μαροκινού που σύμφωνα με τον Γάλλο μέσο είναι απλά ένας αριθμός.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε στο κανάλι του Ολυμπιακού στο youtube για την αναμέτρηση με τη Σλόβαν και το ισόπαλο 1-1 με το γκολ του Ελ Αραμπί που για τον ίδιο μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο αλλά και για την ηλικία του ίδιου και του Μαροκινού που σύμφωνα με τον Γάλλο μέσο είναι απλά ένας αριθμός και δεν θα έπρεπε να επηρεάζει κανέναν.

Για το αν αλλάζει τα πάντα το γκολ της ισοφάρισης:

"Ναι, ένα γκολ αλλάζει πολλά πράγματα ειδικά όταν το εκτός έδρας φκολ δεν μετράει για διπλό, νομίζω ότι πρέπει να αλάξουμε την ψυχολογία της ομάδας και αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει με την πρώτη ή τη δεύτερη φορά. Όπως όλοι γνωρίζουμε έχουμε αλλάξει προπονητή και σαν καινούργιος προσπαθεί να μας διδάξει τις ιδέες του, την τακτική του και να μας δείξει το ποδόσφαιρο που ζητάει από εμάς.

Κατά τη γνώμη μου έχουμε ένα μικρό πρόβλημα αυτοπεποίθησης και πρέπει να την ξαναβρούμε όλοι μαζί στα επόμενα παιχνίδια. Νομίζω πως σήμερα ξαναβρεθήκαμε και πρέπει να δυναμώσουμε όσον αφορά την ψυχολογία και να ξαναβρούμε τη χαμένη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας".

Πολλοί μιλούν για ηλικία για τον ίδιο, τον Γιουσέφ:

"Δεν μπορούμε να μιλάμε για ηλικίες γιατί είναι μόνο ένας αριθμός. Νομίζω πως το πιο σημαντικό είναι αυτό που μπορούμε να δώσουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθούμε να το κάνουμε σαν αρχηγοί μαζί με τους υπόλοιπους, τον Μπουχαλάκη, τον Σωκράτη και άλλους παίκτες. Προσπαθούμε να δώσουμε το παράδειγμα.

Σήμερα νομίζω πως πρέπει να ξαναβρούμε την καλή μας ψυχολογία, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν είμαστε μόνο ένας ή δύο παίκτες όμως είναι αλήθεια πως εμείς με την εμπειρία μας μπορούμε να προσφέρουμε πράγματα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε σιγά-σιγά γιατί οι φίλαθλοι μας περιμένουν πολύ περισσότερο από εμάς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ