ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Βαλέρο: "Δεν θα είναι εύκολο κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά νομίζω πως η Φιορεντίνα είναι έτοιμη να πάρει το τρόπαιο"

Βαλέρο: "Δεν θα είναι εύκολο κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά νομίζω πως η Φιορεντίνα είναι έτοιμη να πάρει το τρόπαιο"
PRINT SCREEN

Ο τελικός του Conference League αποτελεί σημείο αναφοράς για τους ανθρώπους της Φιορεντίνα, με τον άλλοτε μέσο των βιόλα, Μπόρχα Βαλέρο, να κάνει λόγο για δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό αλλά να εκφράζει αισιοδοξία για την τελική επικράτηση.

Η Φιορεντίνα μετράει αντίστροφα για τον τελικός του Conference League στις 29 Μαΐου στην "OPAP Arena" και όλη η Φλωρεντία ανυπομονεί για το μεγάλο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου η ομάδα του Βιντσέντσο Ιταλιάνο θα διεκδικήσει το τρόπαιο για δεύτερη διαδοχική σεζόν.

Πέρυσι δεν τα κατάφερε στην Πράγα, χάνοντας με 2-1 από την Γουέστ Χαμ, όμως φέτος υπάρχει πίστη ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης του τροπαίου, με τον Μπόρχα Βαλέρο να είναι μεταξύ εκείνων που πιστεύουν στους βιόλα.

"Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν θα είναι εύκολο να παίξεις στην Αθήνα απέναντι στον Ολυμπιακό όμως ο τελικός στον οποίο πήρε μέρος την περασμένη σεζόν έχει κάνει πιο ώριμη την Φιορεντίνα.

Η ομάδα βελτιώνεται, κάτι που φάνηκε κυρίως κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής διαδρομής της που έκανε όμορφα πράγματα. Έχει πλέον τη γνώση ότι μπορεί να κερδίσει.

Συνεπώς, πιστεύω ότι η Φιορεντίνα είναι έτοιμη να φέρει σπίτι το τρόπαιο", τόνισε στην ιστοσελίδα "Tuttomercato" ο 39χρονος παλαίμαχος μέσος, που τίμησε τους βιόλα σε δύο διαφορετικές θητείες: από το 2012 μέχρι το 2017 και τη σεζόν 2020-21.

TAGS ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ