LA LIGA

Βαλένθια - Ρεάλ: Ανατροπή πριν κλείσει το ημίχρονο για τις νυχτερίδες

Οι παίκτες της Βαλένθια πανηγυρίζουν γκολ του Σολέρ κόντρα στην Ρεάλ σε αγώνα της La Liga
Οι παίκτες της Βαλένθια πανηγυρίζουν γκολ του Σολέρ κόντρα στην Ρεάλ σε αγώνα της La Liga AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Η Ρεάλ προηγήθηκε στο Μεστάγια με τον Μπενζεμά στο 23' όμως το ημίχρονο την βρήκε πίσω στο σκορ, με την Βαλένθια να ισοφαρίζει με εύστοχο πέναλτι του Σολέρ στο 35' και να κάνει την ανατροπή με αυτογκόλ του Βαράν στο 45+1' (VIDEOS).

Εντυπωσιακό ήταν το πρώτο ημίχρονο στο "Μεστάγια" στην αναμέτρηση μεταξύ της Βαλένθια και της Ρεάλ για την 9η αγωνιστική της La Liga, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να πάνε προηγούμενοι στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα αν και βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ.

Και αυτό γιατί στο 23' η Ρεάλ ήταν εκείνη που βρήκε πρώτη το δρόμο προς τα δίχτυα, με τους παίκτες της να αλλάζουν αρκετές πάσες έξω από την αντίπαλη περιοχή και τον Καρίμ Μπενζεμά να εκτελεί με ασύλληπτο σουτ από το ημικύκλιο.

Δεν κράτησε όμως για πολύ το προβάδισμα των Μαδριλένων, με το 1-1 να έρχεται μέσα από μία περιπετειώδη φάση. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Μούσα ευστόχησε παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από εκτέλεση του Σολέρ, με τον διαιτητή να πηγαίνει όμως στο VAR για να δει αν ο σκόρερ είχε μπει πιο γρήγορα στη μεγάλη περιοχή από ότι προβλέπει ο κανονισμός.

Ελέγχοντας τη φάση στο μόνιτορ, έκρινε πως εντός της περιοχής πάτησαν τόσο ο Μούσα όσο και ο Βάθκεθ και διέταξε επανάληψη της εκτέλεσης, με τον Σολέρ να νικάει αυτή τη φορά τον Σολέρ και να φέρνει το ματς στα ίσα στο 35'.

Δεν έφτανε όμως στους πρωταθλητές Ισπανίας ο ασυνήθιστος τρόπος με τον οποίο έγινε το 1-1 ήρθε και το 2-1 για την Βαλένθια με έναν ακόμα πιο απρόσμενο τρόπο.

Ο Βαράν απομάκρυνε λανθασμένα τη μπάλα και αυτή πήρε πορεία προς τα δίχτυα, με τον Βαράν να μπερδεύεται με τον Κουρτουά και τον Βέλγο να διώχνει μεν αλλά αφού είχε περάσει η μπάλα τη γραμμή δε, με το VAR να κατακυρώνει γκολ υπέρ των νυχτερίδων και την ανατροπή να ολοκληρώνεται σε κάτι παραπάνω από 20 λεπτά.

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ