ΙΣΠΑΝΙΑ

Βαλένθια - Μπιλμπάο 1-0: Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με γκολάρα Γκέδες

Ο Γουέδες πανηγυρίζει το γκολ του στον ημιτελικό ανάμεσα σε Βαλένθια και Μπιλμπάο
Ο Γουέδες πανηγυρίζει το γκολ του στον ημιτελικό ανάμεσα σε Βαλένθια και Μπιλμπάο 2022 AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Η Βαλένθια επικράτησε 1-0 της Μπιλμπάο με υπέροχο γκολ του Γουέδες στο 43' και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου ματς πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Copa del Rey.

Την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας πανηγύρισε η Βαλένθια. Οι νυχτερίδες επικράτησαν 1-0 της Μπιλμπάο, με τον Γουέδες να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ.

Στο άλλο ζευγάρι της τετράδας, η Μπέτις υποδέχεται τη Ράγιο Βαγιεκάνο την Πέμπτη (3/3, 22:00), έχοντας το προβάδισμα με 2-1 μετά το πρώτο παιχνίδι στο Βαγιέκας.

Οι γηπεδούχοι στο 43ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Γουέδες εξαπέλυσε μία βολίδα εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον τερματοφύλακα της Μπιλμπάο να μην μπορεί να αντιδράσει. Η Βαλένθια πήγε με αυτό το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, όμως δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Αλντερέτ, Παουλίστα (83' Γκιγιαμόν), Ντιακαμπί, Γκαγιά (33' Λάτο), Μοριμπά, Σολέρ, Φούλκιερ, Χιλ (71' Μουσά), Ντούρο, Γκουέδες

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Αγκιρεθαμπάλα, Λέκουε (61' Πέτξα), Άλβαρες, Μαρτίνες, Μπερσίς, Μπερενγκέρ (70' Γουίλιαμς), Γκαρσία (61' Βενσεαδόρ), Βέσγκα (82' Ζαράγκα(, Μουνιαΐν, Γκαρσία (61' Σανσέ), Γουίλιαμς

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ