ΕΠΟ

Βακάλης: "Σιδηροσωλήνες και χτιστοί"

Βακάλης: "Σιδηροσωλήνες και χτιστοί"
ΕΠΟ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Καταγγελίες από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Σάμου, Νίκο Βακάλη, για το διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας (13/9) στην ΕΠΟ. Έκανε λόγο για παρουσία "χτιστών", με ξύλινα στειλιάρια.

Απίστευτες καταγγελίες για το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ την Δευτέρα 12/9, όπου προκηρύχθηκαν οι εκλογές της Ομοσπονδίας για τις 26/10, έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, Νίκος Βακάλης.

Ο κ. Βακάλης, που πήγε στο Πάρκο Γουδή όπου στεγάζεται η ΕΠΟ, αλλά αποχώρησε και δεν παρέστη στο διοικητικό συμβούλιο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. που προέρχονται από την αντιπολίτευση, στην προσπάθειά τους να μπλοκάρουν την προκήρυξη των εκλογών, έκανε λόγο για παρουσία «χτιστών» - όπως τους αποκαλεί - με ξύλινα στειλιάρια.

«Προσωπικά, δεν είχα εκφράσει πουθενά και σε κανέναν την άποψη ότι έφυγα λόγω παρουσίας φουσκωτών. Όντως... δεν υπήρχαν φουσκωτοί! Υπήρχαν «χτιστοί». Έχω απαθανατίσει σχεδόν τους μισούς, για όποιον τολμήσει την διάψευση. Με κάποιους δε από αυτούς πιάσαμε και την συζήτηση, όταν παρατηρήσαμε ότι κάποιος απ’ αυτούς έκρυψε επιμελώς ένα ξύλινο στειλιάρι (εγώ ο ίδιος το πέταξα μακρύτερα), ενώ κάποιος άλλος έκρυψε δύο κομμάτια σιδηροσωλήνα» κατήγγειλε ο Ν. Βακάλης.

Από την ΕΠΟ έκαναν λόγο για αυξημένη παρουσία ανδρών της εταιρίας security με την οποία συνεργάζεται η Ομοσπονδία, μετά τα πρόσφατα επεισόδια στην κλήρωση της Football League. Επίσης, αναφέρεται στον ορισμό των εκλογών της Ομοσπονδίας στα Χανιά και όχι στην Αθήνα. «Η απόφαση για ορισμό των Χανίων, πόσο παραπάνω θα κοστίσει στην ΕΠΟ, από το να διεξάγονταν οι εκλογές στην Αττική, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια; Την υπέρβαση αυτή ποιός και πού θα την καταλογίσει;» αναρωτιέται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ