EUROPA LEAGUE

Βάις: "Πρέπει να πολεμήσουμε, θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να νικήσουμε"

Ο προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβα, Βλάντιμιρ Βάις
Ο προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβα, Βλάντιμιρ Βάις EUROKINISSI

Ο προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βλάντιμιρ Βάις τόνισε ότι η ομάδα του θα πολεμήσει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (19/8, 22:00, Novasports Prime, Mega). Στις ωραίες αναμνήσεις του στους ερυθρόλευκους αναφέρθηκε ο γιος του προπονητή των Σλοβάκων, Βλάντιμιρ Βάις.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για το πρώτο παιχνίδι των playoffs του Europa League (19/8, 22:00, Novasports Prime, Mega). Ο Βλάντιμιρ Βάις στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης τόνισε πως η ομάδα του θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να πάρει τη νίκη, κάτι που σημαίνει ότι θα πολεμήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βάις

Για το αν υπάρχουν προβλήματα: "Σε γενικές γραμμές είναι καλή, ο τερματοφύλακας Σούλα έχει πάθει κράμπα από μια σύγκρουση με συμπαίκτη, αλλά πιστεύω ότι θα επιστρέψει σύντομα".

Για την απουσία του Ντε Μάρκο: "Πιστεύω με αισιοδοξία ότι θα αναπληρώσουμε τα κενά".

Για τον Ολυμπιακό: "Δεν φοβόμαστε, είναι όντως από τις μεγαλύτερες ομάδες, αλλά πιστεύω ότι αν έχουμε στόχο να κερδίσουμε μπορούμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα".

Για τον κ. Μαρινάκη: "Ο κ. Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός διαχειρίζονται μεγάλα ποσά, διαφορετικά σε σχέση με εμάς, αλλά ο καθένας κάνει το καλύτερο για την ομάδα του".

Για το τι πρέπει να κάνει η Σλόβαν: "Πρέπει να είμαστε επιθετικοί, να μη φοβόμαστε, θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να νικήσουμε. Πρέπει να πολεμήσουμε, φυσικά δεν ήρθαμε εδώ για να χάσουμε".

Βλάντιμιρ Βάις: "Έχω ωραίες αναμνήσεις απ' τον Ολυμπιακό

Ο γιος του προπονητή της Σλόβαν και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Βλάντιμιρ Βάις, αναφέρθηκε στις ωραίες αναμνήσεις που έχει απ' τη θητεία του στους ερυθρόλευκους.

Για τις αναμνήσεις του από τον Ολυμπιακό: "Πέρασα πάρα πολύ καλά, έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από τότε που έπαιξα στον Ολυμπιακό, εδώ άλλωστε γεννήθηκε και η κόρη μου, η Βικτόρια".

Για το τι χρειάζεται να κάνει η Σλόβαν: "Πρέπει να βρούμε τα μυστικά για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και σίγουρο είναι ότι πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι".

Για το παιχνίδι: "Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός, ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες διεθνούς βεληνεκούς, αλλά αν παίξουμε συγκεντρωμένα πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα".

TAGS EUROPA LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ