ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Βαϊνάλντουμ: "Η κατάσταση στην Παρί δεν είναι αυτή που θα ήθελα, δεν είμαι απόλυτα χαρούμενος"

Ο Τζίνι Βαϊνάλαντουμ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Τζίνι Βαϊνάλαντουμ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν © 2021 DANIEL COLE / AP IMAGES

Ο Τζίτζι Βαϊναλντουμ δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την κατάσταση στην Παρί Σεν Ζερμέν, αποκαλύπτοντας ότι τα πράγματα δεν είναι όπως θα περίμενε.

Ο Τζίτζι Βαϊνάλντουμ είναι ένας από τους παίκτες που η Παρί Σεν Ζερμέν απέκτησε στη θερινή μεταγραφική περίοδο για την ενίσχυση του ρόστερ της. Ο 30χρονος Ολλανδός διεθνής μετράει 11 συμμετοχές με τη φανέλα των Παριζιάνων, ωστόσο μόλις στις πέντε έχει ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Όπως αποκάλυψε ο πρώην μέσος της Λίβερπουλ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι, είναι απογοητευμένος από την κατάσταση στην ομάδα του Παρισιού, λόγω του χρόνου συμμετοχής του.

"Δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα χαρούμενος (στην Παρί). Επειδή η κατάσταση δεν είναι αυτή που θα ήθελα, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και θα πρέπει να μάθω να το αντιμετωπίζω. Είμαι μαχητής. Πρέπει να είμαι θετικός και να δουλέψω σκληρά για να αλλάξω τα πράγματα.

Έχω παίξει πολύ τα τελευταία χρόνια, ήμουν πάντα σε φόρμα και τα πήγα πολύ καλά. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό και χρειάζεται χρόνος για να το συνηθίσω. Πραγματικά ήθελα πολύ αυτό το νέο κεφάλαιο και όταν έρθει αυτό συμβαίνει. Είναι περίπλοκο", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Βαϊνάλντουμ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ