ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βαγιαννίδης: "Όποιος έχει σκοράρει σε τελικό μπορεί να με καταλάβει, πολύ σημαντική μέρα για την ομάδα"

Βαγιαννίδης: "Όποιος έχει σκοράρει σε τελικό μπορεί να με καταλάβει, πολύ σημαντική μέρα για την ομάδα"
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο πρωταγωνιστής της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Βαγιαννίδης, μίλησε μετά το τέλος του τελικού με τον Άρη στην κάμερα της COSMOTE TV.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, καθώς επικράτησε του Άρη με 1-0 χάρις στο γκολ του Βαγιαννίδη στο 96ο λεπτό του παιχνιδιού.

Ο χρυσός σκόρερ των πρασίνων μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της COSMOTE TV, όπου περιέγραψε τον τρόπο που σημείωσε το νικητήριο τέρμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην COSMOTE TV:

"Σε όλο το παιχνίδι από τη στιγμή που μπήκα πάντα είχα χώρους στο δεύτερο δοκάρι. Ζήτησα από τον Χουάνκαρ, δεν ξέρω αν το άκουσε, second, δηλαδή δεύτερο δοκάρι και το έβαλα. Όποιος έχει σκοράρει σε τελικό Κυπέλλου μπορεί να με καταλάβει. Ήταν μία στιγμή που έκανε τη χρονιά να κλείσει με ένα καλό τρόπο, γιατί είμαστε στην Ευρώπη και Κυπελλούχοι".

Για το πότε κατάλαβε ότι έπρεπε να κάνει την κίνηση: "Όταν είδα τον Μοντόγιοα ότι δεν με είχε δει, κινήθηκα στην πλάτη του. Έκανε την παράλληλη τρομερή πάσα, βρέθηκα στο δεύτερο δοκάρι και το έβαλα".

Για τα δύο Κύπελλα: "Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Μας έδωσε εισιτήριο στην Ευρώπη, μας έδωσε τίτλο. Για όλη την ομάδα είναι μία πάρα πολύ σημαντική μέρα".

Για το αν πήρε την μπάλα: "Δεν την έχω βρει, αλλά ίσως τη βρω".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ