ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Βάαλβαϊκ για την κατάσταση της υγείας του Φάεσεν: "Είχε μια καλή βραδιά και συνέχισε την αποθεραπεία του"

Οι παίκτες της Βάαλβαϊκ σχηματίζον τοίχος γύρω από τον Φάενσεν που είναι πεσμένος στο έδαφος
Οι παίκτες της Βάαλβαϊκ σχηματίζον τοίχος γύρω από τον Φάενσεν που είναι πεσμένος στο έδαφος PRINT SCREEN

Η Βάαλβαϊκ σε νεότερη ενημέρωση την Κυριακή (1/10) για την κατάσταση της υγείας του τερματοφύλακά της, Ετιέν Φάεσεν, αναφέρει πως συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Ο Ετιέν Φάεσεν "πάγωσε" άπαντες στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης της Βάαλβαϊκ με τον Άγιαξ, καθώς αφού συγκρούστηκε με τον Μπράιαν Μπρόμπεϊ κατέρρευσε στο χορτάρι, με τους γιατρούς να κάνουν χρήση απινιδωτή.

Ο συναγερμός φαίνεται πως έχει σημάνει τέλος, καθώς όπως ενημέρωσε η ομάδα, ο τερματοφύλακας της που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, είχε ένα ήρεμο βράδυ και συνεχίζει την αποθεραπεία του.

"Μετά την ενημέρωσή μας χθες το βράδυ, μπορούμε να αναφέρουμε ότι ο τερματοφύλακάς μας Ετιέν Φάεσεν είχε μια καλή βραδιά και συνέχισε την αποθεραπεία του.

Για τον Ετιέν είναι σημαντικό προς το παρόν να μπορέσει να αναρρώσει με ηρεμία τις επόμενες ώρες και μέρες. Θα θέλαμε λοιπόν να σας παρακαλέσουμε να δώσετε σε αυτόν και την οικογένειά του χρόνο για ξεκούραση

Εκ μέρους όλων στη Βάαλβαϊκ, ευχόμαστε στον Ετιέν, και σε όλους τους ανθρώπους γύρω του, πολλή δύναμη. Ελπίζουμε να τον δούμε σύντομα ξανά στο κλαμπ", αναφέρει η ενημέρωση.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ