UEFA

UEFA: Ο Τσέφεριν συνάντησε εκπροσώπους της European Super League και απέρριψε ξανά το πρότζεκτ της

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάνταρ Τσέφεριν
Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάνταρ Τσέφεριν AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO, FILE

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (8/11) συνάντηση της UEFA με τους εκπροσώπους της European Super League, με την Ομοσπονδία με επικεφαλής τον Αλεξάντερ Τσέφεριν να εκφράζει ακόμα μία φορά την αντίθεσή της στο πρότζεκτ.

Η UEFA δέχθηκε το αίτημα συνάντησης που είχε καταθέσει η A22 Sports, η ιδιωτική εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την European Super League.

Η συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (8/11) στη Νιόν, όπου για ακόμα μία φορά η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή της για τη δημιουργία μίας νέας ποδοσφαιρικής Λίγκας.

Η ανώτατη διοίκηση της UEFA, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Αλεξάντερ Τσέφεριν και σημαντικοί εκπρόσωποι πρωταθλημάτων, συλλόγων, παικτών και οπαδών τόνισαν από κοινού ότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι αντίθετη με το εγχείρημα της αυτοαποκαλούμενης Super League, όπως ακριβώς ήταν και τον Απρίλιο του 2021.

Συγκεκριμένα, οι φορείς του ποδοσφαίρου, που συμμετείχαν απέρριψαν, για άλλη μια φορά ομόφωνα το πρότζεκτ της Super League.

Στη συνάντηση μεταξύ άλλων συμμετείχαν, ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, ο πρόεδρος της ECA και της Παρί Σεν Ζερμέν, Νάσερ Αλ Κελαϊφί.

TAGS UEFA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPEAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ