EUROPEAN SUPER LEAGUE

Cadena SER: "UEFA και FIFA δεν μπορούν να τιμωρήσουν τις ομάδες της ESL"

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, στο πλαίσιο συνέντευξής του στο Associated Press στην Λισσαβώνα (23 Αυγούστου 2020)
Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, στο πλαίσιο συνέντευξής του στο Associated Press στην Λισσαβώνα (23 Αυγούστου 2020) @ 2020 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

FIFA και UEFA επιθυμούν να τιμωρήσουν τις τρεις ομάδες που παραμένουν πιστές στο εγχείρημα της European Super League, ωστόσο και το ελβετικό υπουργείο Δικαιοσύνης τους επεσήμανε ότι νομικά δεν μπορούν να το πετύχουν.

Δημοσίευμα στην Ισπανία αναφέρει ότι οι FIFA και UEFA ειδοποίηθηκαν από το ελβετικό υπουργείο Δικαιοσύνης, ότι δεν υπάρχει κάποια νομική φόρμουλα για να αποκλείσουν τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, οι οποίες δεν εγκαταλείπουν το εγχείρημα της European Super League.

Η UEFA έχει προαναγγείλει αρκετές φορές ότι θα τιμωρήσει τους τρεις "αντάρτες", ωστόσο δεν έχει το νομικό οπλοστάσιο για να το πετύχει, με τις τρεις ομάδες να έχουν το πάνω χέρι στην υπόθεση στο νομικό κομμάτι.

Υπενθυμίζεται ότι οι ποδοσφαιρικές συνομοσπονδίες "ψάχτηκαν" και στο δικαστήριο της Μαδρίτης, ωστόσο και εκεί δεν έλαβαν ικανοποιητική απάντηση.

TAGS EUROPEAN SUPER LEAGUE ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ SERIE A LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ