UEFA

UEFA: Επεκτείνεται η χρήση του VAR σε όλους τους προκριματικούς γύρους του Champions και του Europa League

UEFA: Επεκτείνεται η χρήση του VAR σε όλους τους προκριματικούς γύρους του Champions και του Europa League
Οι Λιβάι Γκαρσία και Χόλντουρ Μάγκνουσον σε μονομαχία INTIME SPORTS

Η UEFA αποφάσισε την επέκταση της χρήσης του VAR το φετινό καλοκαίρι σε όλους τους προκριματικούς γύρους του Champions League και του Europa League αλλά και στα playoffs του Conference League.

Ο Media Consultant που συνεργάζεται με την UEFA, Ανδρέας Δημάτος, έκανε γνωστό πως η UEFA θα κάνει επέκταση της χρήσης του VAR αυτό το καλοκαίρι σε όλους τους προκριματικούς γύρους του Champions League και του Europa League αλλά και στα playoffs του Conference League. Κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα δώσουν όλα τους τα παιχνίδια με την παρουσία VAR ενώ το ίδιο θα ισχύσει για ΠΑΟΚ και Άρη αν περάσουν στα playoffs του Conference League.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

"Επέκταση της χρήσης του VAR από την UEFA σε αυτό το καλοκαίρι σε όλους τους προκριματικούς γύρους του Champions και του Europa League, αλλά και στα play offs του Conference League για πρώτη φορά.

Κάτι που σημαίνει ότι οι ελληνικές ομάδες μέσα στο καλοκαίρι θα παίξουν τους αγώνες τους με VAR εκτός από ΠΑΟΚ και Άρη στον δεύτερο και τρίτο προκριματικό τους στο Conference League".

TAGS UEFA CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE CONFERENCE LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ