ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζούριτσιτς για τον τραυματισμό του Χουάνκαρ: "Σταθήκαμε όλοι μαζί στην κοινή μας απόφαση"

Τζούριτσιτς για τον τραυματισμό του Χουάνκαρ: "Σταθήκαμε όλοι μαζί στην κοινή μας απόφαση"
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς δεν θέλησε να σχολιάσει οτιδήποτε για τη διακοπή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως στάθηκαν όλοι μαζί.

Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (26/10) με αντίπαλο τη Ρεν στη Λεωφόρο (26/10 22:00, COSMOTE SPORT 5 HD, LIVE στο SPORT24) για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Ο Σέρβος μέσος είπε μεταξύ άλλων ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι βελτιωμένος απέναντι στη γαλλική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έκανες μια καλή εμφάνιση, έφτασες κοντά σε ένα εξαιρετικό γκολ, και δείχνεις να έχεις προσαρμοστεί περισσότερο, έχει ήδη επιτευχθεί η προσαρμογή σου και θα συνεχίσεις ανάλογες εμφανίσεις;

"Ειλικρινά θα ήθελα να σας πω πως προσαρμόζομαι ολοένα και περισσότερο και πριν το ματς με τον Ολυμπιακό είχα πει θα κοιτάξω να κάνω το καλύτερο μου παιχνίδι. Και όντως έκανα ένα καλό παιχνίδι αλλά το πιο σημαντικό ήταν η απόδοση που είχαμε σαν ομάδα. Που δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε καλά κόντρα σε κάθε αντίπαλο, σε κάθε γήπεδο. Δεν θα έχω πάντα τόσο καλή απόδοση. Επίσης δεν έχει σημασία αν θα σκοράρω άλλο γκολ στο πρωτάθλημα αρκεί στο τέλος να φτάσουμε στον τίτλο".

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ένα παιχνίδι στο οποίο κινδύνεψε η σωματική ακεραιότητα ενός συμπαίκτη σας, του Χουάνκαρ, πως βιώσατε την ατμόσφαιρα και πόσο θα σας επηρεάσει ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας;

"Ειλικρινά δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο για αυτό. Το μόνο που θα ήθελα να υπογραμμίσω είναι πως σταθήκαμε όλοι μαζί στην κοινή μας απόφαση και τίποτα περισσότερο".

Η Ρεν είναι μια σκληρή ομάδα, έχει κοινά χαρακτηριστικά με τη Μαρσέιγ, που θα κριθεί;

"Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις κόντρα σε ομάδες από τη Γαλλία και ιδιαίτερα είναι πρόκληση όταν πρόκειται και για μια νέα ομάδα. Πρέπει να σκεφτούμε το τι κάνουμε εμείς στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε κάνει την προεργασία μας. Συνολικά πρέπει να βελτιωθούμε και να παίξουμε ακόμα καλύτερα".

Ο Παναθηναϊκός έχει δύο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο "10", εσένα και τον Μπερνάρ, και κάποιες στιγμές όταν παίζετε και οι δύο σας παίζει ένας εκ των δύο στις γραμμές, έχετε βρει τη χημεία σας;

"Όλοι σχολιάζουν πως έχουμε αρκετά κοινά χαρακτηριστικά αλλά δεν θα συμφωνήσω με αυτό. Το σημαντικό είναι πως είμαστε αρκετά καλοί φίλοι, ούτε εγώ, αλλά ούτε εκείνος με βλέπει ανταγωνιστικά. Αυτό είναι σημαντικό, είμαστε εδώ για να κάνουμε καλή δουλειά μαζί. Είναι θέμα του κόουτς να μας χρησιμοποιεί μαζί. Έχουμε καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές και θα πρέπει παιχνίδι με παιχνίδι να είμαστε όλοι καλύτεροι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ