ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζούριτσιτς: "Ήρθα για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει κάτι πραγματικά σημαντικό"

Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς
Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς INTIME SPORTS

Ο Φίλιπ Τζούριτς στις πρώτες του δηλώσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού τόνισε ότι η απουσία των πράσινων από ευρωπαϊκές διοργανώσεις για χρόνια, όπως κι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος λειτούργησαν ως κίνητρο για εκείνον.

Ο Φίλιπ Τζούριτς φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού κι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, με την ομάδα να δημοσιεύει το σχετικό VIDEO στο κανάλι της στο YouTube.

Ο έμπειρος Σέρβος υποστήριξε ότι η διαίσθησή του ήταν καλή από την πρώτη στιγμή, και υποστήριξε ότι στόχος του είναι να πετύχει κάτι πραγματικά σημαντικό με το "τριφύλλι".

Αναλυτικά:

Μίλησες με κάποιον προτού έρθεις στον Παναθηναϊκό προκειμένου να σε πληροφορήσει για την ομάδα;

"Ναι βέβαια. Πριν πάρω την απόφασή μου μίλησα με αρκετό κόσμο. Επίσης, έλεγξα το δυναμικό της ομάδας στο Transfermarkt. Πληροφορήθηκα πολλά, εκ των οποίων τα περισσότερα ήταν θετικά. Επίσης παρακολούθησα το πρωτάθλημα της περασμένης περιόδου, γιατί είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Εν τέλει η συνολική εικόνα ήταν εξαιρετικά θετική".

Ποιοι λόγοι σε έκαναν να επιλέξεις τον Παναθηναϊκό;

"Είμαι πάντοτε ειλικρινής, γι' αυτό και θα απαντήσω με ειλικρίνεια. Όταν έμαθα για πρώτη φορά ότι ο σύλλογος με θέλει είχα μία θετική διαίσθηση. Δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι μέσα μου με έκανε να νιώσω θετικά. Η εμπειρία με έχει διδάξει να ακολουθώ την διαίσθησή μου. Αυτός ήταν ο κύριος λόγος για την επιλογή μου. Έπειτα ότι ο Παναθηναϊκός είχε να κατακτήσει τον τίτλο από το 2009-2010 και ότι δεν έπαιξε για μεγάλο διάστημα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οπότε είπα ότι θέλω να έρθω και να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει κάτι πραγματικά σημαντικό κι αυτό ήταν το σπουδαιότερο ποδοσφαιρικό κίνητρο".

Πόσο θα σε βοηθήσει η παρουσία ενός συμπατριώτη σου στον πάγκο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς;

"Μιλάμε την ίδια γλώσσα και θα είναι πιο εύκολο για μένα να εξοικειωθώ. Ξέρω ότι ο κόουτς είναι καλός άνθρωπος και όλα είναι καλά γι' αυτόν, αλλά δεν το σκέφτομαι αυτό γιατί θέλω να αντιμετωπίζομαι όπως οι υπόλοιποι, να δώσω μάχη για να κερδίσω την θέση μου και να πετύχω".

Έχεις κι έναν φίλο στην ομάδα. Τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

"Με τον Φίλιπ γνωριζόμαστε δέκα χρόνια, ίσως και περισσότερα. Παίξαμε στην Κ21 και μετά στην Ανδρών. Θα είναι όμορφα. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαστε συμπαίκτες εδώ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ