ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζόρβας: "Τεράστια τιμή να υπηρετώ την Εθνική"

Τζόρβας: "Τεράστια τιμή να υπηρετώ την Εθνική"
INTIME SPORTS

Ως τεράστια τιμή να υπηρετεί την Εθνική Ελλάδος χαρακτήρισε την παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο Αλέξανδρος Τζόρβας, που είπε πως δεν σταματάει, διαψεύδοντας τις φήμες.

Στο περιθώριο του αγώνα με τον Αρη, ο διεθνής πορτιέρο Αλέξανδρος Τζόρβας μετά τον Κώστα Κατσουράνη θέλησε να ξεκαθαρίσει τα όσα του έχουν καταλογίσει με την Εθνική Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής πορτιέρο του Παναθηναϊκού:

"Ο λόγος που βρίσκομαι εδώ να σας μιλήσω είναι ότι τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί μια κατάσταση γύρω από το όνομα μου, η οποία πραγματικά είναι περίεργη. Άμα σκεφτείτε ότι δεν έχω κάνει καμία επίσημη δήλωση.

Δεν έχω μιλήσει πουθενά δημόσια για όλα αυτά που γράφονται, Θα σας πω λοιπόν το εξής είμαι 28 ετών δεν έχω καμία πρόθεση να σταματήσω από την εθνική , η τιμή μου να την υπηρετώ είναι τεράστια.

Αν ο προπονητής θέλει να με χρησιμοποιεί να με αφήνει στον πάγκο ή στην κερκίδα είναι το ίδιο πράγμα. Δεν με απασχολεί καθόλου αυτό το ζήτημα. Περνάμε όπως ξέρουμε όλοι πολύ δύσκολες περιόδους, ο κόσμος ταλαιπωρείται και βλέπει μια κατάσταση από υποτίθεται ακριβοπληρωμένους ανθρώπους , ότι υπάρχει όλη αυτή η φημολογία για αντιμαχία ανάμεσα στους παίκτες.

Ουδέποτε είχα πρόβλημα με κανέναν συμπαίκτη μου αν είχα θα το έλεγα δημόσια. Με τον Κώστα για τον οποίο έχει βγει αυτή η φημολογία είμαστε συμπαίκτες με πολλούς κοινούς στόχους. Έχουμε παίξει 50 παιχνίδια μαζί σε πρωτάθλημα κύπελλο αλλά και στην Εθνική . Ξέρετε ότι και φέτος έχουμε πολλούς κοινούς στόχους, αρχής γενομένης από την ομάδα που θέλουμε να πάρουμε το νταμπλ αλλά και να πάμε ξανά την εθνική στο Euro

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ