ΠΑΟΚ

Τζόλης: "Μου έγινε πέναλτι σε πρώτο χρόνο"

Ο Χρήστος Τζόλης στη φάση που διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ
Ο Χρήστος Τζόλης στη φάση που διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Χρήστος Τζόλης υποστήριξε ότι του έγινε πέναλτι στην αρχή της φάσης, η οποία αποτελεί μία εκ των οποίων διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα (1-0) στο ντέρμπι με τον Άρη, με τον Δικέφαλο να διαμαρτύρεται και μάλιστα να βγάζει δριμύτατη ανακοίνωση κατά του διαιτητή, αλλά και του Μαρκ Κλάτενμπεργκ μετά το ματς.

Μία εξ αυτών είναι του 71ου λεπτού, στην οποία ο Μπας Νάιχαους έδειξε πέναλτι για ανατροπή του Χρήστου Τζόλη από τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, αλλά μετά από εξέταση στο VAR, ο Ολλανδός ρέφερι πήρε πίσω την απόφασή του.

Ο Χρήστος Τζόλης με δηλώσεις του στη NOVA μετά από τη λήξη του ντέρμπι υποστήριξε ότι του έγινε πέναλτι στην αρχή της φάσης.

"Δεν μπήκαμε καλά στο ματς. Ήταν ισορροπημένο το ματς, θα θέλαμε να έχουμε κυρίαρχο ρόλο. Μπήκαμε για να παίξουμε δυνατό παιχνίδι.

Ο Άρης είναι δυνατή ομάδα. Θα έπρεπε να μπούμε πιο συγκεντρωμένοι. Παίζει ρόλο ο κάθε ποδοσφαιριστής πώς σκέφτεται το ματς.

Είμαι μικρός σε ηλικία, είμαι 18 ετών. Δεν μπορώ να πω εάν είναι σωστό αυτό με την ανακοίνωση. Νομίζω ότι μου κάνει πέναλτι σε πρώτο χρόνο. Πέφτω, σηκώνομαι και μετά με βρίσκει. Νομίζω ότι είναι πέναλτι. Νομίζω ότι έπρεπε να δοθεί.

Θέλαμε να παίξουμε από τις πτέρυγες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κάναμε πολλές σέντρες και το ματς δεν μας πήγε.

Δεν θα πω εγώ αν είμαι καλός, θα το πουν άλλοι. Έχω πολλά ελαττώματα και θα προσπαθήσω να τα βελτιώσω"

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ