ΠΑΟΚ

Τζόλης: "Αυτά μας είπε ο Γκαρσία στο ημίχρονο"

Ο Χρήστος Τζόλης πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν
Ο Χρήστος Τζόλης πανηγυρίζει το γκολ του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Χρήστος Τζόλης μίλησε για τις οδηγίες που έδωσε ο Πάμπλο Γκαρσία στο ημίχρονο του ματς με την Αϊντχόφεν και οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στη μεγάλη ανατροπή. Τι είπαν Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Στέφαν Σβαμπ.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά με τέσσερα γκολ στο πρώτο 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου έφθασε σε επική ανατροπή και συνέτριψε με 4-1 Αϊντχόφεν.

Ο Χρήστος Τζόλης μίλησε για τις οδηγίες που έδωσε ο Πάμπλο Γκαρσία στο ημίχρονο του ματς με την Αϊντχόφεν και οδήγησαν το Δικέφαλο στη μεγάλη ανατροπή. Τι είπαν Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Στέφαν Σβαμπ.

Ήταν παρόμοιο παιχνίδι για εμένα σε σχέση με εκείνο κόντρα στην Μπεσίκτας. Και τα δύο ήταν καλά. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι γιατί είναι σημαντικό να κάνω καλά παιχνίδια στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα αλλά στην Ευρώπη είναι άλλος ο ρυθμός. Παίξαμε καλά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Δώσαμε ρυθμό και εγώ και ο Κάρολ (Σφιντέρσκι) και το 1-0 το κάναμε 4-1. Ο κόουτς μας ζήτησε να δώσουμε ενέργεια και να πρεσάρουμε. Πιστεύω το κάναμε καλά και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για την πρόκριση: "Σημαντική νίκη και τρεις βαθμοί. Αλλά έχουμε και το δεύτερο γύρο, θέλουμε να κάνουμε άλλες δύο νίκες για να είμαστε πρώτοι. Και η πρόκριση είναι σημαντική αλλά θέλει να είναι πρώτη".

Για την ομιλία του Πάμπλο Γκαρσία: "Όπως κάθε προπονητής το είπε με σοβαρό ύφος για να μπούμε σοβαρά. Μπήκαμε και άλλαξε το παιχνίδι. Με διορθώνει, μου έκανε παρατηρήσεις να βοηθάω περισσότερο στην άμυνα. Είναι κάτι που το χρειάζομαι".

ΑΝΤΡΙΓΙΑ ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ: "Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ"

Ο Σέρβος επιθετικός που «υπέγραψε» την μεγάλη ανατροπή του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Αϊντχόφεν τόνισε ότι ο Δικέφαλος πρέπει να παίζει πάντα επιθετικά για να παίρνει τις νίκες.

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς πέτυχε δύο γκολ στον αγώνα με την PSV και είχε μεγάλη συμμετοχή και στο γκολ του Σβαμπ με το οποίο ξεκίνησε η μεγάλη ανατροπή.

"Ήταν συνολικά μία καλή εμφάνιση της ομάδας. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλά, σκοράραμε τα γκολ που έπρεπε για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Παίζουμε για τον ΠΑΟΚ, μία μεγάλη ομάδα και πρέπει να αγωνιζόμαστε πάντα επιθετικά για να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Στο πρώτο μέρος δεν μας βγήκαν οι φάσεις", τόνισε στην Cosmote TV ο Σέρβος και συμπλήρωσε:

"Όταν παίρνω τη μπάλα ξέρω ότι θέλω να παίξω γρήγορα και εσωτερικά και να κάνω το σουτ. Το έκανα δύο φορές και πέτυχα δύο γκολ. Ήταν μία εξαιρετική βραδιά. Ήταν σημαντική νίκη, αλλά πηγαίνουμε βήμα - βήμα για να δούμε τι θα πετύχουμε στο τέλος".

Η ΕΞΙΛΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΒΑΜΠ

Από την πλευρά του ο Στέφαν Σβαμπ τόνισε στις δικές του δηλώσεις τόνισε πως ήθελε πολύ να σκοράρει για να καλύψει το λάθος που έκανε με το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε .

"Το ήθελα αυτό το γκολ, μπορεί να ήταν τυχερό, αλλά τη βρήκα τη μπάλα και πήγε μέσα. Είμαι χαρούμενος που το πέτυχα, γιατί στο πρώτο μέρος έκανα το λάθος με το πέναλτι. Με την εμφάνιση μας στο δεύτερο μέρος αξίζαμε τη νίκη. Στην αρχή ο Ζίβκοβιτς νόμιζε ότι σκόραρε, αλλά μετά με ρώτησε "Την ακούμπησες εσύ;". Αυτό που μετράει στο τέλος της ημέρας είναι η νίκη μας. Θα ήμουν το ίδιο χαρούμενος ακόμη και αν κερδίζαμε μόνο με γκολ του Ζίβκοβιτς. Του έδωσα μετά την ασίστ και... πατσίσαμε. Είμαστε ομαδικοί παίκτες και οι δύο. Βγήκε το βάρος από πάνω μου από τη στιγμή που σκόραρα γιατί το ήθελα πολύ" είπε και εξέφρασε την άποψη πως τίποτα ακόμη δεν έχει τελειώσει στην υπόθεση πρόκριση.

"Είναι νωρίς να πούμε κάτι για τον όμιλο που είναι κλειστός ακόμη. Έχουμε ακόμη τρία παιχνίδια. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Πρέπει να πάμε στην Ολλανδία να πάρουμε βαθμούς. Ποτέ στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση. Πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή στο πρωτάθλημα. Στη διακοπή θα μας δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσουμε καλύτερα τον προπονητή μας, να μάθουμε τι θέλει από εμάς και να δουλέψουμε μαζί του, αλλά και να πάρουμε κάποιες ανάσες".

TAGS ΠΑΟΚ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ