ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεντιλίμπαρ: "Ευτυχώς ο Τζολάκης ήταν καταπληκτικός και γι' αυτό πανηγυρίζουμε τη μεγάλη πρόκριση"

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποθέωσε στο Olympiacos TV τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, τονίζοντας ότι χάρη σε εκείνον και τις τεράστιες επεμβάσεις του στα πέναλτι ο Ολυμπιακός πήρε την ιστορική πρόκριση στους "4" του Conference League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τη σπουδαία πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League, αποθέωσε τον Κωνσταντίνο Τζολάκη στο κανάλι της ομάδας στο YouTube, τονίζοντας ότι εκείνος χάρισε το εισιτήριο για τους "4" στους ερυθρολεύκους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν πίστευε ότι η πρόκριση μπορεί να έρθει στο τέλος παρότι ο Ολυμπιακός δέχθηκε γκολ νωρίς: "Από τη στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ ξέραμε ότι θα υποφέρουμε πολύ, πως τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα και τα λεπτά που θα ακολουθούσαν θα έπρεπε να αντέξουμε πάρα πολύ. Κι έτσι ήταν. Η πίεση που δεχθήκαμε ήταν πολύ μεγάλη. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Στη συνέχεια νομίζω ελέγξαμε την πίεση του αντιπάλου, καταφέραμε να δημιουργήσουμε κι εμείς τις ευκαιρίες μας. Όμως, πραγματικά όλο το παιχνίδι, τόσο την κανονική διάρκεια, όσο και στην παράταση, ήταν πολύ δύσκολο για μας. Το γκολ ήρθε πολύ νωρίς κι έπρεπε να αντέξουμε. Κυνηγήσαμε τις ευκαιρίες μας, δεν τα καταφέραμε κι έτσι, όλα κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, που όλοι ξέρουμε πόσο πολύ δύσκολη είναι και ευτυχώς ο τερματοφύλακάς μας ήταν καταπληκτικός, ξεχωριστός και γι' αυτό αυτή τη στιγμή πανηγυρίζουμε τη μεγάλη πρόκριση".

Για το αν αυτή η πρόκριση είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για εκείνον: "Είναι πάρα πολύ σημαντική αυτή η πρόκριση. Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Η αλήθεια είναι ότι πέρυσι ήταν μία πολύ σημαντική στιγμή, γιατί κατάφερα να κερδίσω την πρώτη φορά που πήγαινα με τη Σεβίλλη σ' έναν τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ήταν σημαντικό για μένα, γιατί είμαι πάρα πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και δεν είχα πολλές φορές την ευκαιρία να παίξω σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Φέτος που είναι η 2η φορά που παίζω Ευρώπη, έχω φτάσει πολύ κοντά, σ' έναν ημιτελικό. Είναι μια σημαντική στιγμή για μας. Ελπίζουμε να περάσουμε και στην επόμενη φάση και φυσικά να παίξουμε στον τελικό".

Για το τι σημαίνει για εκείνον ο Ολυμπιακός: "Όλα γίνονται πολύ γρήγορα. Τους τελευταίους μήνες τα πράγματα τρέχουν πολύ. Η αλήθεια είναι πως έχουμε ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές, πολύ δύσκολες στιγμές, τα παιχνίδια είναι πολύ κοντά το ένα στο άλλο. Είναι το 6ο παιχνίδι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση που παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Όταν χάνεις είναι πολύ σημαντικό να παίζεις γρήγορα, είναι καλύτερα να έχεις ματς μετά από τρεις ημέρες, παρά μετά από μία εβδομάδα. Καλύτερα λοιπόν, που τα πράγματα πάνε πολύ γρήγορα για μας, γιατί φαίνεται πως πηγαίνουν καλά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ