ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τζιμπούρ: "Αμφίδρομη σχέση με τον Λίνεν"

O Ρέφικ Τζιμπούρ, μιλάει για το πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας του, αλλά και στην συμβολή του προπονητή του στην καλή απόδοση του ίδιου

Αποτελεί το βαρύ πυροβολικό του Πανιωνίου στην επίθεση συνεχίζοντας με...φόρα από τον αγώνα με τη Σοσό στη Γαλλία,ο Ρέφικ Τζιμπούρ χάρισε με τα δύο τέρματα που σημείωσε τη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επί του Λεβαδειακού στη Νέα Σμύρνη.
Ο Αλγερινός άσος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "SuperΣΠΟΡ FM", στάθηκε στην σχέση του με τον Έβαλντ Λίνεν, λέγοντας: "Με τον Έβαλντ Λίνεν υπάρχει μία αμφίδρομη σχέση. Έπρεπε και εγώ να προσαρμοστώ στο 4-5-1 που χρησιμοποιεί και στο οποίο είμαι ο μοναδικός επιθετικός. Και εγώ, αλλά και ο Λίνεν, έχουμε συμβάλει στη βελτίωσή μου, τόσο στον τομέα της τακτικής, όσο και στην ποιότητά μου στο παιχνίδι".

"Κάθε ματς ξεχωριστά"

Όσον αφορά στη νίκη επί του Λεβαδειακού, ο Ρέφικ Τζιμπούρ είπε: "Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Πρώτα η λευκή ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη (σ.σ. με τον Αρη), μετά η νίκη επί της Σοσό και στη συνέχεια η νίκη με τον Λεβαδειακό. Αυτό είναι πολύ καλό για εμάς, αφού δεν είχαμε πολλά παιχνίδια στα πόδια μας. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Στόχος μας είναι να συγκεντρωνόμαστε σε κάθε αγώνα ξεχωριστά και να παίρνουμε από αυτόν το καλύτερο δυνατό".

"Προσοχή με τη Σοσό"

Εξάλλου για την ρεβάνς με τη Σοσό, δήλωσε:: "Η πρόκριση δεν έχει κριθεί ακόμα. Δεν έχει σημασία το ότι νικήσαμε εκτός έδρας με 2-0. Η Σοσό είναι μία ομάδα από ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να "κοιμηθούμε". Απλώς πρέπει να προσέξουμε".

Τρεις στο ιατρικό δελτίο

Στα αγωνιστικά οι "κυανέρυθροι" προπονήθηκαν το πρωί της Δευτέρας ενώ την Τρίτη έχουν ρεπό. Στο ιατρικό δελτίο βρίσκονται τρία ονόματα. Ο Λουρένσο, που έχει τενοντίτιδα αχιλλείου και θα επανέλθει τον Οκτώβριο, ο Κένιγκ, που αισθάνεται ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους, ωστόσο μέσα στην εβδομάδα θα προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς, και ο Ντελούρα, ο οποίος έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου γόνατος και είναι άγνωστος ο χρόνος επιστροφής του στην αγωνιστική δράση.













TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ