ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Τζερόμ Μπόατενγκ: Ένοχος για ξυλοδαρμό της συντρόφου του και στο Εφετείο, μειώθηκε η αποζημίωση

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ουνιόν
Ο Ζερόμ Μπόατενγκ στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ουνιόν © 2021 MICHAEL SOHN/AP IMAGES

Ο Τζερόμ Μπόατενγκ καταδικάστηκε και στην έφεσή του για την υπόθεση ξυλοδαρμού της πρώην συντρόφου του και μητέρας των διδύμων κορών του, Σερίν Σενλέρ, με το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί να μειώνεται κατά 600.000 ευρώ.

Δικαστήριο του Μονάχου έκρινε ένοχο τον Τζερόμ Μπόατενγκ σε δεύτερο βαθμό για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του και μητέρας των διδύμων κορών του, Σερίν Σενλέρ, κατά τη διάρκεια διακοπών στην Καραϊβική το 2018.

Ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός της Λιόν είχε καταδικαστεί πρωτόδικα με χρηματική ποινή ύψους 1.800.000 ευρώ, όμως άσκησε έφεση, θεωρώντας ότι πρέπει να αθωωθεί για την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης, μία από τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν.

Η έφεση εκδικάστηκε μέσα στον Οκτώβριο και η ετυμηγορία ήταν ξανά καταδικαστική για τον 34χρονο πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, η εισαγγελέας ζήτησε ποινή φυλάκισης 1,5 έτους με τριετή αναστολή και πρόστιμο 1.500.000, με τα χρήματα να καταλήγουν στη Σενλέρ και σε οργανισμούς που βοηθούν γυναίκες θύματα κακοποίησης.

Το δικαστήριο εν τέλει αποφάσισε απλά τη μείωση του ποσού σε 10.000 ευρώ για 120 ημέρες, ως εκ τούτου σε 1.200.000.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ