ΛΙΟΝ

Ο Μπόατενγκ θα πληρώσει αποζημίωση 1.800.000 για τον ξυλοδαρμό της πρώην φίλης του

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ουνιόν
Ο Ζερόμ Μπόατενγκ στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ουνιόν © 2021 MICHAEL SOHN/AP IMAGES

Ο Τζερόμ Μπόατενγκ κρίθηκε ένοχος για επίθεση στην πρώην σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του και θα πληρώσει αποζημίωση 1.800.000 ευρώ.

Ο Τζερόμ Μπόατενγκ κρίθηκε ένοχος από δικαστήριο του Μονάχου για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του και μητέρας των διδύμων κορών του, Σερίν Σενλέρ.

Η επίθεση έλαβε χώρα τον Ιούλιο του 2018 σε ξενοδοχείο της Καραϊβικής. "Με έπιασε βάζοντας τον αντίχειρά του στο μάτι μου. Τράβηξε τα μαλλιά μου και μετά με δάγκωσε στο κεφάλι", ισχυρίστηκε το θέμα, που πρόσθεσε ότι την έφτυσε και όταν εκείνη έπεσε στα γόνατα, τη γρονθοκόπησε στο νεφρό τόσο δυνατά, που δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής της Λιόν αρνήθηκε κάθε κατηγορία και υποστήριξε στο δικαστήριο ότι είχαν μία διαφωνία παίζοντας χαρτιά. Ο άλλοτε διεθνής Γερμανός πρόσθεσε ότι η πρώην σύντροφός του έγινε επιθετική και άρχισε να τον προσβάλλει και να τον χτυπάει, τραυματίζοντάς τον στο χείλος. Όταν προσπάθησε να την απομακρύνει, εκείνη έπεσε, σύμφωνα με τον 33χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο Μπόατενγκ κινδύνευε ακόμα και με ποινή φυλάκισης πέντε ετών, ωστόσο το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η ποινή του θα πρέπει να είναι αποζημίωση ύψους 1.800.000 ευρώ.

TAGS ΛΙΟΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ