ΛΙΟΝ

Ο Μπόατενγκ κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, κίνδυνος για πέντε χρόνια φυλάκισης

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ με τη φανέλα της Μπάγερν
Ο Ζερόμ Μπόατενγκ με τη φανέλα της Μπάγερν © 2020 MICHAEL SOHN/AP IMAGES

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη θα τεθεί ο Ζερόμ Μποατένγκ, καθώς ο Γερμανός στόπερ αναμένεται την Πέμπτη (9/9) να βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου, μετά τις κατηγορίες της πρώην συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία.

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη αντιμετωπίζει ο Ζερόμ Μπόατενφκ. Ο 33χρονος αμυντικός, ο οποίος υπέγραψε με τη Λιόν μέχρι το 2023, αφού έμεινε ελεύθερος από την Μπάγερν, κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία.

Όπως αναφέρει το Footmercato, η πρώην σύζυγός του, με την οποία απέκτησε και δύο παιδιά, τον κατηγορεί ότι της είχε επιτεθεί και την είχε χτυπήσει άσχημα πριν από τρία χρόνια, σε περίοδο που το ζευγάρι βρισκόταν σε διακοπές. Μάλιστα στην περίπτωση που το δικαστήριο του Μονάχου κρίνει ένοχο τον Γερμανό, τότε κινδυνεύει μέχρι και με πέντε χρόνια φυλάκισης.

Υπενθυμίζεται ότι η Κάσια Λέναρντ, μία από τις πρώην συντρόφους του 33χρονου, είχε βρεθεί νεκρή τον περασμένο Φεβρουάριο, μία εβδομάδα αφότου ανακοίνωσαν τον χωρισμό του. Ωστόσο, τότε οι αστυνομικές Αρχές είχαν ξεκαθαρίσει πως τα αίτια και οι συνθήκες του θανάτου της δεν μαρτυρούσαν εγκληματική πράξη.

TAGS ΛΙΟΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ