ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τζέραρντ: "Ανάμεικτα τα συναισθήματα..."

Τζέραρντ: "Ανάμεικτα τα συναισθήματα..."

Ο Στίβεν Τζέραρντ σημάδεψε την επιστροφή του στη βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ με γκολ, ωστόσο οι "κόκκινοι" δεν κατάφεραν να πάρουν το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ.

Ο "Stevie-G" βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα της Λίβερπουλ για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Μάρτη και το νικηφόρο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κόντρα στους "κόκκινους διαβόλους" σήμερα (15/10), ο αρχηγός των "reds" αποτέλεσε μια από τις 11 βασικές επιλογές του Κένι Νταλγκλίς σκοράροντας μάλιστα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 68', αλλά τελικά η Λίβερπουλ ισοφαρίστηκε σε 1-1 από την κεφαλιά του Ερνάντες.

"Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να είσαι εκτός και να παρακολουθείς τους αγώνες της ομάδας. Ελπίζω να παραμείνω σε καλή κατάσταση μέχρι το τέλος της σεζόν.

"Είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοί μας θα είναι λίγο στενοχωρημένοι με τις ευκαιρίες που χάσαμε στο τέλος, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Εξάλλου ο στόχος μας πριν το παιχνίδι ήταν να μικρύνουμε τη διαφορά από τους αντιπάλους μας στους 3 πόντους", τόνισε ο Τζέραρντ.

Ο Άγγλος μέσος δεν παρέλειψε επίσης να επαινέσει το χαρακτήρα των συμπαικτών του στη Λίβερπουλ για την εμφάνιση στο δεύτερο μέρος: "Η Γιουνάιτεντ είχε μια-δυο ευκαιρίες αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ελέγχαμε το ματς και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Αν είχαμε κάνει ορισμένες καλύτερες επιλογές στο τρίτο μισό ίσως να είχαμε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για γκολ".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ